| ralucutza_6101 a întrebat:

Am fost intr-o seara cu prietena mea si cu prietenul(iubitul) ei la o plimbare dar a mai fost un tip cu noi e cu 2 ani mai mare decat mine l-am cunoscut dinainte pe acel "tip" dar in seara aia mi-am dat seama ca-mi placea de el si am confirmarea ca si lui ii place de mine iar acum nu stiu ce sa fac adica nu ma simt pregatita sa am un prieten la 12 ani dar mie chiar imi place de el si prietena mea spune ca nu ar trebui sa ratez sansa dar mama mea nu ar fi de acord sa am o relatie asa de devreme si nu vreau sa "o supar". Help please! ce sa fac?

8 răspunsuri:
| Lorelai a răspuns:

Poti fi prietena cu acel baiat, insa nu ceva foarte serios. Daca baiatul te place nu te va obliga sa faci nimic din ce nu vrei. Fii relaxata, poti avea si prieten si mama ta nu are de ce sa nu fie de caord atat timp cat esti cuminte si va limitati doar la sarutbig grin. Trebuie sa o faci si pe mama ta sa capete incredere in tine astfel te va lasa mai libera.

Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Ce şansă? Cum, unde, când? Aaaa...astaaaa. La 12 ani? straight face
Nu crezi că la 12 ani sunt lucruri mai importante de făcut? Pe la 15-16 ani ar fi mult mai potrivit acest lucru, mai ales că ai putea-o supăra pe mama ta. Cum a fost aceasta, vor fi multe altele, stai liniştită. Prietena ta e tot atât de naivă şi neexperimentată ca şi tine. De ce să o asculţi?
Aceasta e doar părerea mea, mai ascultă şi de ce spun ceilalţi...

| Ruxyana a răspuns:

Ceau
sa fim serioase parinti nostri nu ar fi nici la 20 de nai de acord cu un prietenhee hee
in cazul tau le cam dau dreptate...pentru ca esti cam micuta:d
dar cred ca daca ai vorbi cu mama ta si i-ai spune despre baiatul respectiv nu cred ca sar supara pentru ca pana la urma sunt copilarii:X:X :*:*
baftaa si mult succes!:X:X:X

| candycarrie a răspuns:

Tu stii cel mai bine ce vrei sa faci, nu prietena ta.si faza cu "marea sansa" nu ii nu stiu ce, ca sunt o gramada de baieti in lumea asta care te vor aprecia asa cum esti la timpul potrivitbatting eyelashes si nu merita sa iti superi mama, deoarece chiar daca ne vine greu sa credem, parintii nostri stiu cel mai bine ce e ok si ce nu pentru noibatting eyelashes poate la 12 ani chiar esti prea tanara sa ai prieten, eu la 12 ani ma jucam inca cu papusilaughing nu vreau sa sune aiurea, nu is ceva inchisa la minte, am imed 18 ani si sunt copilaroasa si asa voi fi mereu, dar ideea e ca nu merita sa iti superi mama pentru un baiat ca o sa-ti dai seama intr'un final ca pe orice baiat l'ai lasa pentru mami ta.succes in orice decizie ai lua>big grin

| radu a răspuns:

Hmm. daca nu vrei neaparat un prieten eu zic sa-l lesi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cind am tinut cont de parerea mamei intr-o situatie din asta era sa sa o pierd din cauza risului ca nu se mai putea abtine. Spunea ca orice si-ar fi inchipuit numai ca as avea nevoie de sfaturile ei nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nustiu... ce anume sa-ti raspund.eu prima intilnire am avut-o la 12 ani si mama a fost cea care ma incurajat, chiar daca numi prea placea de el. Depinde si ce fel de relatii vrei sa ai cu el, eu m-am limitat doar cu saruturi, acum am 13 ani dar de intilnit nici nu ma gindesc, prima experienta nu mi-a placut, sper ca tu vei face posibilul sati mearga in тот. Bafta! Esti frumoasa

| gimibogdan a răspuns:

Raluca! bineinteles la varsta ta nici prin cap sa nu iti treaca de vreo relatie, tind cont ca ai o varsta frageta.Prieten,amic poate sa iti fie dar pentru o relatie sa fii cu el, nu sunt de acord cu tine?