Parca venise la petrecere cu prietena lui...Parerea mea e ca te-a cam pacalit in seara aia daca asa s-a intamplat... Si nu e vb ca ai facut sex, e vb de mandria ta, tocmai cu el? care mai si ve nise cu noua ''cucerire'' la onomastica? hummm
Sfatul meu. sa nu ramai cu el. daca are o actuala prietena si a venit sa iti ceara scuze. e clar ca cauta ceva la tine. in cazul de fata relatii intime. a facut rost de asa ceva probabil in cateva zile te va lasa. dar nu e batut in cuie. incearca sa vezi daca chiar tine la tine mai intai. pune`i niste intrebari de genu. mi-ai lipsit? ti-a fost dor de mine? etc. si vezi si u ce fel de raspunsuri iti da. poate e o flama mica in sufletul lui
Nu te merita.Nici el, nici "prietena" ta.Eu zic sa renunti la amandoi. Iti va fi foarte greu, dar mai bine suferi acum decat sa plangi o perioada mult mai lunga de timp.
Tu nici macar nu esti cu el.CUm sa ramai cu ceva cu care nu esti impreuna? Lasa-l si vei gasi pe cineva care sa te faca fericita.
1 cea care te-a invitat nu iti e pr daca a facut asta
2.lasa-l pe,, acel,, nu te merita si in + cared ca te-a c-am pacalit(fara rautate)
Sfatul meu:ai grija de acum cu cine umbli de la,, prietena,, la iubit
Daca Are o alta prietenena nu stiu
Ce satii spun daca il iubesti si el te iubeste ramai cu el si zii sa se desparte de ea asta-i viata