| sweetye_4852 a întrebat:

Am fost la el acasa si m-a vazut mama lui, ajutati-ma cum credeti a zis ceva rau de mine in gindul ei cand m-a vazut?

12 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Ce sa aiba. putea sa zica ca esti o prietena. si parinti se bucura cand copii isi aduc acasa iubiti ca sai cunoasca.

| CoquineNoire a răspuns:

Depinde in ce postura te-a vazut.
daca te-a vazut masturbandu-te cu periuta ei electrica de dinti, e de rau.

| Barbiiie95 a răspuns:

Eu nu cred ca e ceva rau, chiar e bine, stai linistita.

| addalecsandra a răspuns:

Daca nu v-a prins facand ceva (sarutandu-va sau eu stiu ce.) nu cred ca a zis nimic... poti spune ca sunteti doar prieteni.thinking oricum mama lui isi poate imagina ca esti o fata usoara din moment ce te duci la el acasa, ea nici nu te cunoaste.thinking FUNDAAAAA?

| ramoyoopisicel a răspuns:

Da de ce sa zica ceva rau?! te simti vinovata cu ceva?

| Ţiiţţţu a răspuns:

A fi zis : inca una de pe centura...baiatu asta nu se mai satura odata... ce pl me ai vr sa t primeasca cu prajiturele sh suc? zi mersi ca nu tea scos pe geam!

| Ţiiţţţu a răspuns:

Bine ma voi cu stupidurile voastre! bine mie ca mie ca am raspuns la vrajeala dapoi la BlahBlah dc ati dat stupid? ca are dreptate...da sa-mi sugeti tata pla! amu mai bagati stupid!

| PisicaRoz a răspuns:

Depinde cati ani ai... daca esti minora te va considera si scuza-mi expresia o curvawinkingdaca ai peste 18 ani nu cred ca a zis nimic urat de tine P, S.depinde si ce i-a sp el despre tinetongue

| claudiarebecca a răspuns:

E important sa ai o relatie buna cu mama lui. poti sa te duci la el in vizita si cand stii ca e ea acasa, mai faci si tu conversatie, sa vada ca esti fata serioasa. succes

| rapstar a răspuns:

Nu neaparat,depinde cum gandeste mama lui,daca e o femeie de treaba o sa inteleaga (asta depinde si de varsta voastra )parerea mea este ca nu a privit cu ochi buni situatia dar voi sa fiti fericiti, va intelege si dansa cu timpul, asta daca relatia va dura mai mult timpwinking:*sper ca ti-a folosit la ceva raspunsul meu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prea putine detalii, noi de unde sa ne dam seama ca ghicitori sau clarvazatori sigur nu exista printre noi. Doar daca nu apare cumpa christopher ^^, exceptia noastra.

| sweetye_4852 explică:

Pai da sa va zic mai multe,eu cu mama lui ne kunoastem,noi sintem intr-o mahala praktik, dar ne-a vazut cand stateam pe pat asa pur si simplu, dar oricum el zice ca voi fi cu el toata viata si eu voi fi sotia lui cu toate ca am doar 15 ani el se gindeste deja ca noi peste ani ne vom kasatori.Dar de mama lui oricum mi-e frica sa nu spuna si la a mei.