| LovelySmile98 a întrebat:

Am fost la ginecolog si mi-a prescris anticonceptionalele Karisa. Maine este ultima pilula. In cele 7 zile de pauza in a cata zi trebuie sa incep a doua cutie?
Nu am avut reactii adverse dar fiind prima luna m-am ingrasat destul de mult, nu mi-am schimbat regimul alimentar, poate fi din cauza pilulelor? Ar trebui sa renunt la ele? Nu vreau sa ma ingras mai mult iar prezervativul nu ar fi o varianta buna pentru mine.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Daca maine vei folosi ultima pastila adica pe cea de a 21-a adica VINERI 29 Dec. urmatoarea PRIMA pastila de pe folia urmatoare ai s-o folosesti in data de SAMBATA 6 Ianuarie. Si pentru a nu gresi niciodata in cazul in care vei folosi in continuate aceasta metoda anticonceptionala, trebuie sa tii minte ca intotdeauna fiecare prima pastila de pe fiecare viitoare folie/blister, va fi administrata intotdeauna intr-o zi de SAMBATA. Pastilele AC provoaca cresterea poftei de mancare, deci NU ele/pastilele ingrasa, ci consumarea de alimente in exces fata de ceea ce ai consumat pana in prezent. Daca iti vei infrana apetitul si vei manca doar atat cat este necesar, in mod sigur nu ti se va modifica greutatea. Multa sanatate!

| LovelySmile98 explică (pentru corbulalbrosu):

Multumesc pentru raspuns. Am citit asta pe mai multe site-uri. Eu nu am pofta de mancare, mananc foarte putin. De aceea m-a ingrijorat aceasta crestere in greutate mult prea rapida.

1 răspuns: