Ce intrebare...nu stiu.depinde si cum le zici... le spui ca nu avea si de aia l-ai luat pe acela. Si gata
Buna! mai intai nu stiu ce cauta intrebarea asta la categoria dragoste si sex si din cate am vazut tu pui orice intrebare la categoria asta chiar daca nu are legatura, stiu ca asta este una dintre cele mai utilizate categorii dar nu e logic sa pui o intrebare despre cumparatul laptelui la acesta categorie asa ca pe viitor sper sa fi mai atent cand alegi categoria la care incadrezi intrebarea. acum sa revenim la intrebarea ta eu una nu cred ca parintii tai se vor supara doar din cauza a 30 de bani asa ca nu te mai stresa atat dintr-un fleac
sper ca te-am ajutat
pa, pa
Trolololololol
Da.Se vor supara. O sa te omoare.Scrie-ti testamentul.
Ce oameni
hai ca ai fost tare, dar asta trebuia sa o pui la trivia/amuzante, sau care cumva te refereai la celalalt lapte?
mai haideti nu-l mia pseriati. cu siguranta nu se vor supara. le spui ca ai fost sa iei lapte nyu mi ave te-ai dus alaturi si ai cumparat. dar cam asa :
" mama, am fost sa iau lapte, da...nu avea,. iti vine sa crezi? si am fost alaturi. pfoai... da-i mia scump x_x cu 30 de bani, insa am luat"
la care mama ta probabil o sa-ti spuna
" ee, nu-i nimic, da' sa stii ca'i scump."
oricum inteleg cu 30 de bani, unora li se pare nimic toata. si mie mi s-a parut:-D. isna acums a gandim ca asa, fata de primul magazin, cat cumperi la ala cu 30 de bani mai scump 4 cutii sau la ce cumperi, la magaznul la care din cate am inteles te duci mia des ramane 1, 2 lei :-D. nu stiu da se aduna destui la un moment dat. dar opt. o singura data nucred ca se vor supara
Da se vor supara in asa fel incat te vor si bate. Ba chiar te vor da spre adoptie. O sa fii crescut/a de ciori. Imi pare foarte rau pentru tine!
FUGI de'acasa bai! vin cu toporw haide frte acum serios tu si baiatw ala cu pettingu steti penali ba
In ziua de azi gasesti pe strada si 3 lei da 30 banuti Pff. poti sa mori de ris (rofl)
Se vor supara...au muncit pentru banii toata viata lor
te vo omora. moarte placuta
Mutubal întreabă: