Balş e un oras in judetul Olt
Ooops, scuze. Ma gandeam la oras din Ardeal.
Fereasca sfantul, suntem in cea mai digitala era a vieti umane di tie frica sa mergi cu un microbuz
Nu te duce singura, daca te iubeste sa vina el sa te ia, esti fată si acum cu cîte se pot întîmpla mai bine spune i ca nu te mai duci.
Întrebi șoferul când e aproape de Balș și vei ști când se cobori. Nu trebuie sa te simți complexata ca vei rata stația.
Daca ai probleme cu anxietatea stai acasă mai bine poate ti se face rău cine știe ce mai pățești.
În locul tău nu as cauta iubit e clar ca problema ta principala este anxietatea care trebuie tratata pana nu devina cronica. Trateaza ți anxietatea, emoțiile mai întâi, apoi îți poți găsi pe cineva, fiindcă din ce vad eu aici ești o persoana sensibila și vulnerabila, dacă acest băiat te va dezamăgi profund vei rămâne cu traume! În primul rand trebuie sa fi atenta căci aparentele înșală, sa nu ai așteptări prea mari de la nimeni și sa nu crezi ca tot ce "zboară se mănâncă ". Eu ți-am dat un sfat prietenesc sa ai grija sa nu permiți nimănui sa te batjocoresca, ești foarte ușor de citit și vulnerabila nu ai experienta în relații și s.ar putea ca cineva sa profita de tine, de bunătatea ta dacă tot vrei sa te duci la el sa ai grija, sau sa ai grija sa nu faci vreun atac de panica.
Pai te opresti la mine si te duc eu pana la Balș ca nu am distanta mare. Si asa scapi de starea aia de tensiune