| carollina a întrebat:

Am fost la strand cu prietenul meu si cand eram in apa eu il tineam de gat si stateam cu picioarele incolacite in jurul lui am simtit ca i se sculase, pot sa fi ramas insarcinata? intreb deoarece el isi da drumu foarte repede intr-un minut, de multe ori in timpul preludiului, nu ma mir sa nu fi ejaculat in apa, aveam amandoi slipul pe noi nu a fost penetrare nimic

22 răspunsuri:
| Uca_1100 a răspuns:

Nu ai cum sa ramai insarcinata pentru ca nu a existat penetrare si nici nu ai de unde sa stii ca a ajaculat si tare cred ca nu a ajaculat, nu cred asa de repede, deci stai linistita!

| foxi a răspuns:

Nu! fii sigura!

| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

NU ai ramas insarcinata daca aveati amandoi slipul pe voi.Pentru siguranta ta, fa un test de sarcina dasi e putin probabil sa se fi intamplat.

| NoNameToday a răspuns:

Nu are cum sa fi insarcinata, doar s`a excitat dar nu a ejaculat si prin haine nu intra sperma.stai linistita:*

| anduta160 a răspuns:

Nu esti insarcinatalaughing
stai linistita!

| madalicious a răspuns:

Nu. N-ai cum sa fii ramas inasarcinata. In plus in apa de la strand este si clor, asa ca s-ar fi distrus inca de la contactul cu apa spermatozoizii, si plus ca nici nu au avut cum sa iasa prin slip...

Deci, linisteste-te fii calma, ca nu esti insarcinata. Nici nu ai cum sa ramai prin acest mod, mai ales fara penetrare.

| RoxannaST a răspuns:

IN NICIUN CAZ.
In primul rand pentru ca, in cazul in care ar fi ejaculat (desi nu cred), sperma nu trecea prin haine.
Si in al doilea rand, spermatozoizii mor in contact cu apa.
Deci stai linistita, nu ai cum sa fii.

| Cătălina a răspuns:

Nu, pentru ca nu te-a penetrat. Daca erati amandoi dezbracati si ejacula in tine, atunci da.Deci, poti sa stai linistita.

| pitesti a răspuns:

In primul rand " i se sculase " ca era apa rece straight face nu te gandi ca esti vreo bomba sexihee hee... iar intrebarea... laughing hmmm

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu ma mir sa nu fi ejaculat in apa. In fond cine poate sti?

| Derye a răspuns:

Felicitari.

| GossipGirl_2226 a răspuns:

Daca nu a fost penetrare e logic ca nu ai cum sa fi ramas insarcinata.stai linistitahappy

| lavynika a răspuns:

Daca nu exista penetrare nu esti insarcinata.

Răspuns utilizator avertizat
| cuore a răspuns:

Pe viitor cauta unu care nu-si da drumu imediat. E mai fain.happy

| Tigrilă a răspuns:

Pff L-ai mucificat pe saracu tau iubit laughing

Dupa primele 2 randuri m-a bufnit rasu laughing iar dupa aia a venit knockout pentru iubit laughing

| Crisstina a răspuns:

Imposibil! spermatozoizii mor in contact cu apa! trebuie penetrare pentru a ramane insarcinata, nu se ramane chiar usor. si spermatozoizii nu sunt atat de destepti sa gaseasca singuri drumul, fara penetrare! deci fi fara grija

| Pho3nix a răspuns:

Si cum naiba sa ramai insarcinata daca n-a fost contact sexual? Din priviri? S-a uitat la tine si a zis ''hocus focus, tu vei ramane insarcinata''.
Sau daca te-a sarutat, pffff, sigur ai ramas!

Ce intrebare!

| adina3r a răspuns:

Nu te supara, dar cati ani ai?

| Noir a răspuns:

NU ai cum sa ramai insarcinata deoarece aveati amandoi slip si nu a existat nici penetrare.

| sovarloaga a răspuns:

Nu se mai fabrica domne slipuri ca pe vremuri...asta era problema. eu propun sa se igienizeze strandul pentru orice eventualitate tongue

| sovarloaga a răspuns:

Daca domne fereste inghitea vreo virgina vreun spermatozoid si maine-poimaine intreba..."e posibil sa fi ramas insarcinata inecandu-ma cu apa in strand?" happy dar doamne fereste ramanea cineva orb daca ii intra in ochi...