Nu ai cum sa ramai insarcinata pentru ca nu a existat penetrare si nici nu ai de unde sa stii ca a ajaculat si tare cred ca nu a ajaculat, nu cred asa de repede, deci stai linistita!
NU ai ramas insarcinata daca aveati amandoi slipul pe voi.Pentru siguranta ta, fa un test de sarcina dasi e putin probabil sa se fi intamplat.
Nu are cum sa fi insarcinata, doar s`a excitat dar nu a ejaculat si prin haine nu intra sperma.stai linistita:*
Nu. N-ai cum sa fii ramas inasarcinata. In plus in apa de la strand este si clor, asa ca s-ar fi distrus inca de la contactul cu apa spermatozoizii, si plus ca nici nu au avut cum sa iasa prin slip...
Deci, linisteste-te fii calma, ca nu esti insarcinata. Nici nu ai cum sa ramai prin acest mod, mai ales fara penetrare.
IN NICIUN CAZ.
In primul rand pentru ca, in cazul in care ar fi ejaculat (desi nu cred), sperma nu trecea prin haine.
Si in al doilea rand, spermatozoizii mor in contact cu apa.
Deci stai linistita, nu ai cum sa fii.
Nu, pentru ca nu te-a penetrat. Daca erati amandoi dezbracati si ejacula in tine, atunci da.Deci, poti sa stai linistita.
In primul rand " i se sculase " ca era apa rece nu te gandi ca esti vreo bomba sexi... iar intrebarea... hmmm
Daca nu a fost penetrare e logic ca nu ai cum sa fi ramas insarcinata.stai linistita
Pff L-ai mucificat pe saracu tau iubit
Dupa primele 2 randuri m-a bufnit rasu iar dupa aia a venit knockout pentru iubit
Imposibil! spermatozoizii mor in contact cu apa! trebuie penetrare pentru a ramane insarcinata, nu se ramane chiar usor. si spermatozoizii nu sunt atat de destepti sa gaseasca singuri drumul, fara penetrare! deci fi fara grija
Si cum naiba sa ramai insarcinata daca n-a fost contact sexual? Din priviri? S-a uitat la tine si a zis ''hocus focus, tu vei ramane insarcinata''.
Sau daca te-a sarutat, pffff, sigur ai ramas!
Ce intrebare!
NU ai cum sa ramai insarcinata deoarece aveati amandoi slip si nu a existat nici penetrare.
Nu se mai fabrica domne slipuri ca pe vremuri...asta era problema. eu propun sa se igienizeze strandul pentru orice eventualitate
Daca domne fereste inghitea vreo virgina vreun spermatozoid si maine-poimaine intreba..."e posibil sa fi ramas insarcinata inecandu-ma cu apa in strand?" dar doamne fereste ramanea cineva orb daca ii intra in ochi...
AlexEjmecheru întreabă: