Buna! Daca nu simti durere partiala timpd e o saptamana, nu sunt probleme, stai linistit, corpul omenesc e,, proiectat" foarte bine nu e cum vezi in filme, ca un personaj ia o lovitura la,, jucarie" si 1 saptamana nu se mai trezeste, itizic pe langa lucru eu practick si Kickbox si MMA de 9 ani, am primit multe sub centura si inca traiesc... Deci stai calm, o zi buna sa ai!
Nu cred ca sunt consecinte foarte grave, la mine in clasa cand e joi se stie... se da la... eu nu sunt implicata, ca doar sunt fata asa ca u stai linistit ca nu ti se intampla numai tie si consecinte prea grave nu sunt
In principiu n-ar trebui sa se intample nimic. Fa-ti totusi o spermograma ca as te asiguri ca fertilitatea ta n-a fost afectata.
Spune-i acelei fete care a facut-o sa nu o mai faca pentru ca exista riscul sa ramana fara copii toata viata
Madutu la voi in clasa e imbecilitate deci. mai bine sa va loviti voi in ovare sa vezi ce lsini
Madutu la voi in clasa e imbecilitate deci. mai bine sa va loviti voi in ovare sa vezi ce lesini
Nu e nimic ca toti barbati se lovesc eu m-am lovit doar odata. si nu ma mai doare nimic acum nu am patit nimic oricum e naspa lovitura
Esti sigura ca nu se poate intinpla nimic poate sa ramina ipotent si ce daca esti fata participa si ca si fetele au **** dar le are bagate inauntru in puta nu le are ca baieti linga participa si tu sa primesti un picior din fundu gradini la **** sa vezi ce rau e
Ti tiar comveni ana sa te lovesca un baiat la **** sa te lase ipotenta pe toata viata eu cred ca nu
Esti sigura ca nu se poate intinpla nimic poate sa ramina ipotent si ce daca esti fata participa si ca si fetele au coaiiiiie coa.;;;;;;; e dar le are bagate inauntru in puta nu le are ca baieti linga participa si tu sa primesti un picior din fundu gradini la coaiiiiiiie coa.;;;;;;; esa vezi ce rau e si tie tiar comveni ana sa iti traga un picior in coaiiiee su un picior in tite eu cred ca nu ca tiai plinge de mila pe jos
Poti sa ramai stersteril cea ce e foarte grav. Si apropo fetele NU testicule si nici "bat" ele au vagin.
P.s. in locul tau o bate-am sau il bateam dar oricum sunt sigur ca a fost o fata.