anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost odata cu o fata pe care am placut-o ff mult si itro joi am racit si nu am venit la scoala nici vineri! cand m-am intors la scoala luni mi-a spus un coleg ca a vazut-o vineri cu altul tot de la mine din clasa dupa scoala!
atunci pe moment nu l-am crezut si am vrut sa vad cu ochii mei...
in lunea aceea a plecat cu un grup de vreo 3 baieti + ea si a intrat intr-o scara de la un bloc ala cu ea... iar ceilalti 2 au ramas paznici afara...
a doua zi i-am dat papucii...
sincer am pus pe altul sa o faca in locul meu ca eu nu am putut...

acum, dupa cred ca 1 an inca imi mai place de ea!
nu pot sa nu imi iau gandul de la ea!
de ex: intr-o zi era sa ia un 3 si pur si simplu plangea!
iar eu vazand-o parca si mie imi venea sa plang si eram mohorat...

pur si simplu nu o pot ura pentru ce mi-a facut...as vrea dar nu pot! straight face
si nu pot sa renunt la ea... adica nu pot sa nu imi mai placa de ea!

din cand in cand o mai visez si noaptea si pur si simplu...trebuie sa mai explic ceva:

in acest 1 an mi-am dat seama ca nu pot sta suparat pe ea ca ma supar eu pe mine!
asa ca am devenit amici ca inainte sa ne comb!
pur si simplu amici de scoala de joaca etc.
si mi-e frica sa o intreb daca vrea sa se comb cu mine ca daca ma refuza si iar ne certam?

Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Dominicc a răspuns:

Pana nu se schimba. sa iti arate ca te vrea inapoi. eu zic ca nu merita. Vor fi aceleasi certuri, aceleasi povesti. etc.

Trebe sa iti arate ca te merita si ca s-a schimbat! Parerea mea!

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Tu esti prost chiar daca te inseala cu o tara intreaga nu iti pasa tu iti faci rau.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Cauti focul cu benzina in mana!

| elena a răspuns:

Eu stiu, ce sa faci?!
Din cele scrise de tine reiese, doar ca "i-ai dat papucii"/i-o fi fost frig la picioare saracuta/ si ca ea te-a refuzat si te-ai certat cu ea...asa ca incearca o noua combinatie cu ea, daca iar te tradeaza si te certi, ii dai papucii din nou, mai stai alt an cu gandul la ea, si tot asa pana te trezesti la realitate, vezi ca trecut timpul inutil, apoi te uiti in jurul tau si vezi ca geme strada de fete, care de care mai "chipoasa" si regreti, regreti anii pierduti in zadar. Ce sfat sa-ti mai dau?!
Eu stiu, ce sa faci?!

| Niros19 a răspuns:

Ar trebui sa incerci altceva nu am ce sa spun

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ca! am inteles atunci!
vroiam doar niste pareri!