Minora, indragostita, la 14 ani insarcinata...acum intrebi pe TPU ce decizie sa iei in privinta copilului ...super, ce educatie ai primit. Parintii tai unde au fost in tot timpul asta? Stii tu, unele probleme trebuiesc evitate din timp, acum unica solutie (daca as fi fost in cazul tau) ar fi avortul.
Pastreaza-l si cere-i pensie alimentara. Daca este major il poti baga si la viol.
Mergi și vorbește cu un preot. Bine ar fi dacă ai putea ajunge la Valea Plopului: http://www.asociatiaprovita.org/
Da, parca te vad la 30 de ani ca dai banii numai pe popi si pelerinaje, sa ti se ierte pacatele...
Bine va face,, daca nu va duce bibilica!
Daca la 14 ani crezi marea cu sarea,, uite realitatea cum ti-o da/
In sfarsit cineva cu aceleasi conceptii ca ale mele. Si cand ii vad pe restul ca zic ca nu e deloc vina ei...
Astia promoveaza prostia, lasa-i in lumea lor.
Ceva normal si de bun gust, este?
Parca o fi greu sa juri iubire ca sa obtii sex de la un copil. Vezi ca ce a facut el e o ilegalitate grava, caci nu aveai varsta consimtamantului. Sa faca mama ta plangere, si o sa mearga la locul lui. Se poate demonstra, doar esti gravida. Si avorteaza, esti prea mica, la varsta asta se invata pentru toata viata, nu se fac copii fara perspective. Nu dispera, copile, vor veni si vremuri mai bune (numai daca rezolvi).
Te-a parasit de peste o luna. Ce ai facut luna asta? Vorbeste cu doctorul, vezi care sunt riscurile.
Ai mai pus întrebarea, pe scurt ăsta e avortul:
https://www.youtube.com/watch?v=8slFC7IdMJE
https://www.youtube.com/watch?v=enwIDovD7vw
https://:///.......ro/search
Trebuie neaparat sa mergi la muntele Athos sa inveti arte martiale cu preotii budisti de acolo.Acest lucru iti va da puterea necesara sa-i bati pe toti cei care iti vor mai jura iubire eterna de acum incolo.
Poate-s nesimtit, dar nu ai idee cat ma bucur. Ti-ai invatat lectia, in sfarsit))
Poate și mama ta și-a învățat lecția când te-a avut pe tine...
Vezi cum vorbesti cu Ea!
Mama mea cand m-a nascut a avut 28 de ani, nu 13.
Cască ochii cui am scris mesajul!
Atunci e un exemplu! Dar nu toți oamenii sunt la fel.
Nu te mai lua de ea, termina-te
Oh, fie! Another one bites the dust.
Nu m-am luat de ea, măi.
Doar am felicitat-o.
Tu repede cu "nefolositor"-ul tau.
Asta se decide in familie, daca il pastrezi sau nu.O varsta foarte frageda, nu`ti trebuie copil... ma rog cum am zis, asta se decide in familie, si doar in familie.
Buna Adelina, vreau sa iti spun ca imi rau pentru ce ti-a facut prietenul tau, ti-a facut un copil si a ales sa te abandoneze, ii este frica de consecinte si responsabilitati si probabl de asta a recurs la despartire. Daca eram in locul lui, eu nu te-as fi lasat niciodata, meriti ceva mai bun, el nu te merita, sfatul meu este sa pastrezi sarcina, copilul nu are nicio vina, daca o sa ajungi la preot iti va spune ca e pacat sa faci avort, si nu ti-as recomanda.Ai grija de tine si de puiutu tau, toate cele bune!
Oh, haide, chiar iti pare rau de-o parasuta? Nu s-a gandit la consecinte. E un copil, intr-adevar, dar are judecata si putea sa isi dea seama ce e bine si ce nu.
Bai asta, vorbeste frumos cu Ea, nu esti tu in masora sa o jignesti, ok?
Lasa fata in pace, nu esti tu in masura o judeci, si termina cu limbaju asta ca ne suparam de cand si pana cand iti permiti sa o jignesti?
Dar cine este "ea", de fapt? E doar unul din multele cazuri de copil cu copil, o persoana lipsita de educatie care a vrut sa faca activitati nepotrivite varstei, calcand pe bec. Acum, sa-i fie invatatura de minte, ca tot zicea aceasta preaslavita "ea" ca "iubi" o iubeste si nu o va parasi niciodata. Hah!
Buna Adela am citit și restul întrebărilor tale și consider că ar trebui sa vorbești cu iubitul tău și să îl întrebi ce anume le l.a deranjat încă ești mică și nu poți să îți crești singura copilul ținând cont că relația cu mama ta nu e prea buna... Poate va împăcați și te va ajuta sa crești copilul sau să abordezi( nu recomand) totuși e un copil și e o crima. Mama ta știe de sarcina?
La 14 ani ar trebui sa te axezi pe invatat, mai ales ca la aceasta varsta majoritatea sunt in clasa a 8 a si asteapta examenul... Si mai ales, cum sa ii jure unul iubire unei copile de 14 ani? Sau e cazul acela in care o copila se imprieteneste cu un pedofil pakistanez/indian etc si incepe sa vorbeasca cu el folosind google translate, sa ii trimita poze, eventual si nuduri, informatii detaliate privind adresa? si mai apoi, dupa cateva saptamani, poate chiar luni de conversatii picante, sa se aleaga cu un dubios la usa care bineinteles ca o violeaza? probabil
Dar probabil ca nu vorbesti serios, ci doar vrei sa vezi reactiile oamenilor. altfel de ce ai spune ca ai 14 ani cand numele tau contine anul 1995? zic si eu...
,Imi pare rau, ca ai fost parasita, sincer dupa mine ar trebui sa pastrezi copilul (desigur daca ai si sprijin din partea parintilor sau rudelor sau ceva de genul) decizia iti apartine in totalitate.
Bun... câți ani are javra de "mascul" dacă e major mergi la poliție iar ce ține de făt hotărăşti cu părinții totuşi e mult prea devreme pentru un copil
Adelina, Adelina eu ti-am mai raspuns. Eu zic sa pastrezi copilul. Gandeste-te la Dumnezeu. Gandeste-te la mantuirea sufletului.
Acum taci si inghiti ce ai putea sa faci)))daca esti proasta, esti proasta.La 14 trebuie sa te ocupi de scoala nu de p***..Nu te mai plange atat, ca ti ai facut o cu mana ta.Cu ce vrei sa te ajutam? Sa ti crestem copilul?
Cresti copilul. E o crima sa faci avort, practic iti omori propriul copil. Unele femei nu mai pot face alt copil dupa avort. Nu vreau sa te innumeri si tu printre acelea. Impaca te cu mama ta si cresteti impreuna copilul. E mai bine asa.
anonim_4396 întreabă:
Nikolle întreabă: