Aveti grija cu joculetele astea, ca uite-asa apar sarcinile nedorite. Nu cred ca ai ramas gravida din atata lucru dar e mai bine sa fii atenta. Orice contact sexual, cu sau fara penetrare, trebuie facut cu prezervativ. In afara de faptul ca risti sa te trezesti bortoasa, mai exista si posibilitatea de a lua BTS-uri de la prietenul tau. Multi baieti nici nu stiu ca au ceva, fiindca la ei bolile nu se manifesta. Ei doar sunt purtatori pasivi.
Adica ti-a introdus degetul, dar afirmi ca esti virgina? Waw!
Insarcinata, nu poti sa fii, deoarece nu erai in perioada de ovulatie(care este cuprinsa intre 4-5 zile la mijlocul ciclului menstrual).Ai spus ca peste 5-6 zile,trebuie sa-ti vina menstra.
Cauta pe GOOGLE,despre:cat dureaza un ciclu menstrual normal,cand se produce ovulatia si cat traieste un ovul,cat traiesc spermatozoizii,cand se elimina,despre perioada fertila, infertila, cand poti ramane insarcinata si de ce, din ce cauza se produce menstra, despre prezervativ.Intai invata despre toate aceste lucruri si apoi poti sa-ti incepi viata sexuala!
Ai citit atent ce am scris? "Adica ti-a introdus degetul,dar afirmi ca esti virgina? Waw!"
La varsta mea,fiind si femeie,crede-ma ca stiu cum se poate face o dezvirginare!
In ceea ce privesc "metodele" de dezvirginare,se pot face prin mai multe metode(unele intamplatoare si nedorite),nu neaparat prin introducerea penisului(penisul mai are si alte "proprietati"!). Chiar si cu degetul, se poate face dezvirginarea!
Ce varsta ai, baiete? Ca, dupa cum vad, multe nu stii!
Nu stiu multe. Dar stiu ca nici 5% din femei au reusit sa se dezvirgineze altfel decat prin contact sexual. Nu am zis ca nu se poate, am zis ca este tare improbabil si nu se prea intampla si ca difera de la femeie la femrie. Dar tu esti fata si nu prea ai citit tot ce am scris.
Fata? Sunt la o varsta, atat de mare(asta nu inseamna ca sunt senila), incat, stiu sa citesc si printre randuri(deoarece nu stii sa scrii corect romaneste si gramatical).
Citez, din ce ai raspuns:"Degetul nu dezvirgineaza.doar penisul are aceasta proprietate." TU, ai afirmat asa ceva, ceea ce nu este adevarat!
Dear, dacă vrei să fii virgină, nu te mai juca, că penisul e „alunecos" și într-o zi o să-ți scape înăuntru, apoi o să plângi după himen ca mine după dulciuri.
Și ca răspuns la întrebare, nu rămâi gravidă decât dacă un mare și dens val de spermă vine și se varsă în vaginul tău sau pe zona ta intimă și intră înăuntru, în vagin.
Din jocurile astea poti ramane gravida, si nici sex nu ai apucat sa faci si te trezesti cu o sarcina
Ce mi-ar placea sa te trezesti o data la mine in pat asa din senin.
Pai?
Pai... haide.
Te intinzi cam mult, atat am de zic
Ma intind atat cat n-ai de zis nimic.
Eu as zice, dar imi baga raspunsul la " postari sterse de admin"
Lasa scuzele astea, le poti spune intr-un mod mai subtil, conteaza sa transmiti mesajul.
Da,un mesaj scurt pentru tine este : nu stiu cine esti,cine se afla in spatele contului tau,nu ma cunosti, nu te mai baga in seama cu mine, termina cu propunerile tale fara rost, imi dai replici inadecvate ca sa ce? Ce vrei sa imi transmiti? Te intreb inca o data, ma cunosti ca sa iti permiti? Sau la tine nu a ajuns pana acum cuvantul " respect", nu e asa? Iti sta in caracter sa te iei de ori cine fara motiv? Asta spune tot
N-ai auzit niciodata de jocul de cuvinte sau nu stii cum este? nu stii sa dai replica la misto, ba dimpotriva, te simti atacata ceea ce e foarte trist daca asa vedeti unii lucrurile. Suntem pe un site public, asteapta-te la orice si de la oricine.
Castigi respect atunci cand rezisti si mai ales cand castigi, arta convorbirii este dificila si cine nu reuseste in ring, ramane in umbra un penibil sensibil.
Un penibil sensubil? La gluma ta sarata cand ai spus ca ti- ar placea sa te trezesti cu mine in pat? Care ar fi fost replica mea la "misto"? " da ar fi ceva, si eu as vrea sa vad cum ar fi?" Eu nu accept asa ceva, cand e de gluma e gluma, cand e la misto e la misto, dar de aici la ce ai zis tu, e un pic deplasat nu? Si eu inteleg gluma si glumesc foarte mult, vorbesc si la baza dar in limita bunului simti, nu sar calu
Esti mult mai sensibila decat pari si iei in serios ce nu trebuie. Replica gaseai, eu imi gasesc zeci de replici la replicile mele, si nu am venit cu intentia sa te fac sa razi, ca nu-s clovnul nimanui. O fac doar cu altii care sunt dezghetati. Doar erai un alt candidat care credeam ca are potential si este o provocare misto, m-am inselat.
http://www.youtube.com/watch?v=CWsJcg-g1pg
Intelegeam si inteleg multe si sunt de acort sa mai facem un misto o baza dar nu asa...am o relatie de 6 ani, sunt maritata am nunta, nu mai imi sta in caracter glume cu anumite intelesuri sau subintelesuri. Ma respect pe mine, respect relatia care o am. Intelegi? Ma deranjeaza enorm.
Nu stiu daca minti sau nu, nu conteaza asta, maritata sau nu, in relatie sau nu, tot acelasi tratament il primeste oricine, conteaza inteligenta, nu ce faci in viata privata.
Eu sunt aceeasi si in viata privata si aici, nu pot sa vorbesc alt fel doar pentru simplu motiv ca vorbim virtual. Si cred ca ma fac inteleasa de data asta. Nu pot spune ca sunt cea mai inteligenta dar atat cat sunt stiu ce vreau si cum trebuie sa ma comport. Eu glumele astea nu le accept, si cred ca mai multi ar fi de parare cu mine.
Aici nu tine de inteligenta daca iti impui anumite conditii, la mine de exemplu, nu imi plac glumele cu conotatie sexuala, scuze poate este prea mult spus asa
Sustinerea si parerile altora care coincid cu ale tale nu iti fac opiniile mai valide.
Sunt la fel si in realitate, iau omul la misto sau glumesc cu el daca e dezghetat si stie sa dea o replica amuzanta. De fapt sunt destul de prietenoasa. Nu trebuie sa fii cea mai inteligenta, ci mai dezghetata, cuvintele de pe internet nu se vor adeveri niciodata, de asta nu trebuie sa le iei in serios. Doar nu iti era teama ca maine dimineata te trezesti in patul meu goala.
Pfff cred ca nu o duc la capat cu tine niciodata, eu te inteleg pe tine dar tu ma intelegi? Tu nu ma cunosti pe mine, sa fii langa mine sa stai o parte din timp cu mine sa vezi ce persoana sunt, daca te cunosteam era alt fel. Ca dau si eu niste " bombe" de faci pe tine. Dar nu imi permit. Toate prietenele mele rad cu mine pana le doare burta, tin la glume mult dar nu cu oricine
Ai inteles o laie.
Ideea e simpla : nu trebuie sa cunosti pe cineva de-o viata intreaga ca sa-i dai niste reply-uri, sa comunici, sa te ciocnesti putin cu acea persoana sau sa razi cu ea.
Mda....cred ca este o confuzie, acum imi dau seama ca esti fata dupa ce am citit mai bine na ca mi- ai facut- o
Ce-mi place de voi fetele astea care va "jucati" cu iubitii, cica fara sa va penetreze, dar apoi scrieti in paranteza,(probabil) mandre, ca sunteti virgine Maxim!
1+1=3
Daca nu a folosit prezervativ pentru deget.
O sa ai o surpirza pana la Craciun.
Mm teoretic posibiil...practic nu..nu ar trebui sa te temi ai grija ce faci in continuare
KatiMe27 întreabă: