anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am fost si eu plecat la Targu Mures cu o problema, si acolo am intalnit o fata care s-a indragostit de mine. Ea a facut tot posibilul sa se bage cu mine in seama, eu am fost prea ocupat cu problemele mele si pot sa zic ca era topita dupa mine.Am luat numarul ei de telefon, adresa ei de mail tot, dar am fost prea preocupat cu problemele mele incat timp de 3 luni de zile nu am dat nici un semn de viata, iar dupa 3 luni ea nu a mai vrut sa mai vorbeasca cu mine. Pot sa zic ca si parinti ei ma indragise, dar de ce nu ma mai baga in seama nici macar sa ma salute sau sa ma intrebe ce sa fac, credeti ca daca as incerca sa iau din nou legatura cu ea ar vrea sa vb cu mine... un sfat ce ar tr sa fac?

Răspuns Câştigător
| happy.....withoutyou a răspuns:

In primul rind sa recunoastem ca ai dezamagit-o complet! Fata si-a pus toate sperantele in tine, si dupa cum se spune ca opusul dragostei nu e ura, ci indiferenta. S-a saturat sa o faci pe inaccesibilul si a renuntat, era si de asteptat! Acum nu trebuie sa o astepti tu sa tesune, e prea ticalos.
1.Primul pas ar fi sa ii scrii un mail, intreab-o ce mai face, cum sanatatea, scrie-i o urare de bine, o gluma buna(sa patrezi decenta)!happy
2.Invita-ti prietenii si prietenele la un voley sau la un picnic si invit-o si pe ea.
3. Fa-ti curaj si suno. Spune-i ca stii ce a simtit pentru tine, dar ai fost prea ocupat.Pe scurt, da-i inapoi ce i-ai luat, apoi te va ierta!

Ia-o incet, asigura-te ca nu are prieten, nu o grabi, incet, ca un prieten, iesiti impreuna, mai comunicati, si daca vedeti ca iese ceva, bafta!
Pa, pa!

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu una nu ti-as mai da nici buna ziua, 3 luni a incercat fata, nu mai incerca, nu realuizezi ca esti ridicol?