Pai vb cu ea la telefon si pe net si daca puteti sa va mai si intalniti e si mai bine bafta
Daca va iubiti cu adevarat. DA poate exista o relatie la distanta.
Si ai rabdare, timpul le va rezolva pe toate.
Nu cred am si eu o verisoara caruia i s-a intamplat la fel dar ea acum nu stie ce sa faca caci ea sta la Buzau iar el aici in localitate cu mine si nu crede ca va dura mult relatia eu cred ca e doar o iubire de-o vara
Esti baiat intodeuna le vei schimba trebuie sa te desparti relatile la distanta nu merg
Iei maxi din buzau (2, 5 lei) te intalnesti cu ea... te intorci... vb pe net. la tel. macar o data pe luna sa va vedeti
Deci DANY lasa-ma sa iti spun scurta mea povestioara si nu e din auzite, e traita de mine, de 9 luni de zile incoace. eu si prietenul meu ne-am cunoscut foarte haios la un joc, el din Piatra Neamt, eu din Bucuresti ( nu sunt ca in cazul tau 150 km, sunt vreo 400). In ianuarie 2010 a avut treaba prin bucuresti si am zis sa ne vedem hai de ce nu? si ne-am vazut si asta a fost... a inceput sa vina in fiecare weekend sa ma vada, batea atata drum saracul.Acum din iunie stam impreuna zi de zi, ba el in bucuresti la mine, ba eu la el in piatra si ghici ce? Din octombrie incepem amandoi aceeasi facultate, adica din Bucuresti, deci a inceput greu ...cu 400 de km intre noi dar acum continuam mai frumos ca niciodata:X deci se poate, daca e ceva atat de aprins intre voi, se poate clar.Capul sus si o zi buna
E greu. dar nu e imposibilcam in aceeasi situatie sunt si eu.Eu stau in Campulung, iar prietenul meu sta in Sambutesti, jud Olt unde stau si bunicii mei. Recunosc, nu ma duc prea des pe acolo, dar imi mai face el vizite.Suntem de 6 saptamani impreuna. Vorbim aproape in fiecare seara la telefon sau pe mess. De cateva ori pe zi ma uit la poza lui de pe telefonul meu si ascult melodia noastra.
Cu siguranta va tine si relatia voastra
E dificil, dar nu imposibil. Corespondaţi prin scrisori; e romantic şi nu multă lume mai are acest obicei. Vorbiţi şi pe internet/la microfon, sau găsiţi o activitate online, un joc la care să participaţi amândoi.
Un prieten de-al meu are o relaţie cu o tipă din SUA de vreo doi ani şi se văd numai de două ori pe an, în rest comunică via webcam. Sincer, mă mir că a rezistat, dar mă bucur. Deci se poate!