Ce poveste frumoasa! Ce viata frumoasa! Sa nu pierzi baiatul asta, nu merita. E un baiat asaa de dragut din tot ce ai prezentat, de, daca l-as cunoaste m-as cupla eu cu el nu conteaza cat e de urat sau frumos. glumesc. Dar ia legatura cu el, incearca sa dai de el. Sa il uitiii?!?! Doamnee fereste. Vb cu el, daca el te iubeste si tu pe el formati un cuplu.
Mult succes cu el. MERITA!
) Cu siguranta il iubesti ) si din ce am citit si pentru ca ai avut rabdare sa scrii atata sper sa va impacati Concateazal tu daca el nu o face sunt sigur ca se va bucura enorm
Salut.
Asta e un baiat adevarat, un baiat foarte ok din cate ai zis tu mai sus, ti-a cunoscut si parintii si mai tare, a aratat ce sentimente are fata de tine de fata cu toti.Nu cred ca aceasta distanta care oricum este foarte mica, ori niste vacante ar trebui sa va desparta.Nu cred ca ar fi mai bine sa il uiti, i-a legatura cu el, si fa ce trebuie sa faci, nu renuntati la asta ca nu merita.
O viata frumoasa sa ai.
Peace!
Ce e de recunoscut e ca a avut "tupeul" sa se prezinte in fata parintilor tai, din prima, fara nici o retinere. Dupa parerea mea, asta ar fi un model de barbat adevarat si ti-as sugera sa nu il pierzi, nu cred ca vei mai gasi prea curand(poate deloc) unul ca acesta.Nu cred ca ar merita altul mai mult decat asta iubirea, atentia, timpul tau.Hmm,si ca sa vezi, ce mica-i lumea, si eu sunt din Braila !