| iulia0514 a întrebat:

Am găsit acest reportaj și m-am gândit să văd ce părere aveți!
Doamnelor a-ți accepta o astfel de căsnicie?
Domnilor ce părere aveți a-ți fi fericiți într-o astfel de situație? https://adevarul.ro/......43053.html

17 răspunsuri:
| Mosotti a răspuns:

Daca trei doamne m-ar place mult, de ce n-ar sta? Daca stau inseamna ca le e bine si lor si aluia.
Ba mai bine el are diversitate si e mai okey si mai dinamica relatia.

Nu zice nimeni ca trebuie sa stai doar cu un partener, poti place mai multi la fel sau sa fi placut de mai multi.
Asa cum poti iubi 3 copii la fel, asa poti si trei parteneri, e iubirea diferita ca fel dar principiul e acelasi.
Sau sa iubesti 3 pisici, si toate trei pe tine.

| iulia0514 explică (pentru Mosotti):

Nu știu ce sa zic cred totuși ca ți-ar fi puțin cam greu sa mulțumești 3 femei

| Mosotti a răspuns (pentru iulia0514):

Pai uite ca aluia nu ii e greu deci se poate, pai pe rand, nu toate odata.

| Hammurabi a răspuns:

Interesantă situație.
Dar ca să fiu sincer, habar n-am dacă aș fi în stare să o gestionez.
Sunt convins că mulți se vor gândi instantaneu la partea mișto, adică sex cu 3 neveste. Dar asta e partea cea mai simplă și fără probleme, probabil.
Dar o viață de familie nu înseamnă doar sex.
Cred că asta ar fi într-adevăr o situație în care ar fi necesară o perioadă de probă. laughing

| iulia0514 explică (pentru Hammurabi):

Și din punct de vedere sexual cred că e dificil pentru ca nu ai de satisfăcut doar o femeie ci trei rolling on the floor

| Hammurabi a răspuns (pentru iulia0514):

La început, probabil n-ar fi foarte dificil.
Dar dacă pe parcurs "plăcerea" începe să se transforme în "îndatorire", ai cam dat de naiba... laughing

| iulia0514 explică (pentru Hammurabi):

Când vin și trag de tine e cam nașpa laughing

| Dismally a răspuns:

Ai uitat sa pui reportajul happy

| iulia0514 explică (pentru Dismally):

Sa șters nu știu de ce laughing

Acum îl poți citihappy

| Dismally a răspuns:

Clar nu este de mine, nu am nevoie nici de 3 sotii nici sa fiu intretinut big grin

Faci și tu ca fiul păduraruluilaughing ști bancul?

| Dismally a răspuns (pentru iulia0514):

Nu, ce banc? happy

Băiatul pădurarului sa hotărât sa se căsătorească și s-a dus la taică-so și i-a zis ca vrea sa se căsătorească pădurarul bucuros i-a zis că într-o săptămână îi găsește o nevastă el a zis ca nu vrea doar una el vrea trei, pădurarul a fost de acord și i-a zis ca deocamdată îi aduce una și după 2 luni o sa le aducă și pe celelalte 2, zis și făcut într-o săptămână l-a căsătorit și după 2 luni s-o dus la băiat sa vadă ce mai face de-abia lo recunoscut asa era de slăbit si obosit dar tot i-a zis" no ficioru tati când să-ți aduc celelalte 2 neveste? " Băiatu a zis ca "ști ce tata nici pe mama nu mai vreau s-o vad ca și ia îi tot femeie, de-abia ma descurc cu asta una darămite cu trei ca toată ziua îs la pădure și când vin seara acasă asta ma dezbracă și sare pe mine "

| Dismally a răspuns (pentru iulia0514):

Sa stii ca are dreptate, e suficienta una laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru această poveste am de spus decât atât : "MARE ȚI-E GRĂDINA, DOAMNE!"

Evident urmează și dezbaterea. happy

Aș spune că per total nu e nici ceva rău, dacă oamenii ăia se înțeleg, adică decât unul care se declară monogam și se mai duce ca un șoarece pe ascuns și pe sub pământ să le cunoască pe altele din bordeluri și să mai ia și cine știe ce boli, nu mai spun de astea ca cele de la mine din oraș care stau direct pe drum, le vezi ziua în amiaza mare să le facă viața mai bună unor bărbăței, cred că majoritatea sunt și însurăței, mai ales la cei de la mine din oraș, care oricum sunt toți super monogami și axați pe familie, dar și-o trag cu ultimele, ahhh, iar m-am enervat.

Deci mai bine așa happy un bărbățel frumos ce se mândrește cu 3 neveste, dacă la ei e armonie și omul le poate oferi la toate iubirea și atenția lui, ce ai vrea mai mult decât asta. Ba chiar scapi de depresie, cu cât mai multă lume, cu atât mai bine. laughing) Acum dacă or fi din astea intrigante ca în filmele cu otomani, atunci, nu, nu mi-ar plăcea happy dar dacă aș avea o soră pe care oricum nu am avut-o niciodată cu care împart și copilu și soțul și casa și tot, îi perfect. happy

Singurul lucru care nu-l accept ar fi faptul că el nu lucrează happy ar fi ok să lucreze și el, ca în caz de ele într-o bună zi nu ar mai putea lucra să știe că se pot baza pe el, și să fie și el deprins cu munca. happy Și de ce nu să se împartă totul egal, frățește fără probleme.

În rest totul mi se pare ok. Chiar frumos dacă ei chiar se pot înțelege toți cu toți. Chiar au o familie mare și frumoasă. happy

| Endy22 a răspuns:

Nu nu as fi niciodata fericit, doar daca as incerca sa mimez fericirea in fata altoara, poate ca as reusi sa pacalesc cativa. Pentru mine e un sclav lenes ala si de ele nu vreau sa zic nimic ca nu au crier.