Din cele prezentate se pare ca nu este nici macar interesat de tine. In mod normal intro astfel de situatie trebuia sa-ti dea macar un simplu mesaj ca raspuns. Sau poate ca nu ai fost tu suficient de convingatoare, si ai mai putea incerca inca o data sa-l faci sa priceapa ca iti placede el. Succes.
Nu i.am scris nimic, ce nu ai inteles din ce am intrebat eu? doar l-am adaugat pe fb
Ai zis asa :..."l-am adaugat, si acum cateva zile A ACCEPTAT, si la scoala ma uitam la el, am incercat sa ii arat ca-l plac desi sunt foarte timida." Ce intelegi tu sau ce ai vrut sa spui/sa ne transmiti prin acel acceptat (subliniat de mine in citat). In raspunsul ce ti-l-am dat eu ti-am raspuns la dilema ta exprimata in :"Si acum intrebarea e, daca ma placea nu imi scriia el? Doar am facut eu cateva pasii spre el, el nimic." Prin raspunsul meu eu ti-am lasat sa intelegi ca deocamdata este dezinteresat de persoana ta deoarece tu ai facut primii pasi spre el, el nimic cumte-ai si exprimat. Concluzia ce se poate trage se poate rezuma la : 1. ca nu te place 2. nu a inteles ce doresti 3. nu ai fost suficient de explcita/convingatoare in gesturile tale. Consider ca ai mai putea incerca, doar cel care se lupta poate castiga. Succes.
Multumesc
Cu multa placere. Daca te-a satisfacut raspunsul multumirea este a mea >
KatiMe27 întreabă: