Virusul HIV sau virusul deficientei sistemului imunitar este pe departe cel mai cunoscut si mai temut virus la ora actuala, împreuna cu SIDA sau sindromul deficientei sistemului imunitar.Virusul HIV se transmite prin sânge, spermă, secreții genitale, lichid cefalo-rahidian (LCR) și lapte matern si alte cai...
Si cei infectati sunt oameni...Doamne! Si sunt persoane normale ca noi toti si atata timp cat nu ai contact sexual cu acea persoana nu este nici o problema.Deci trebuie ca fiecare dintre noi sa se puna in situatia persoanelor cu acest virus.Nu cred ca persoana care a zis " Tu ai SIDA si iti arde de relatii? O sa ne omorati pe toti! " s-a gandit ce spune.
Si cum spui tu Ana sunt de aceeasi parere cu tine.cei infectati stiu sa aprecieze mai mult viata si pe cei dragi din jurul lor.
Nu trebuie sa judecam atat de gresit si de prost.
Adica daca o persoana are HIV sa o dam la o parte sau sa radem de ea...
Sper ca te-am ajutat!
Stiu,dar sunt depreciati de toata lumea si se fereste de ei mai rau ca de niste criminali.Stiu sa aprecieze viata pentru ca sunt tratati ca niste oameni de cea mai joasa speta,dar cei care violeaza,fura,ii respecta,fie de teama,fie ca sunt niste "golanashi","smecheri".Si omul cu pricina s-a bazat pe principiul, imi caut o femeie in aceeasi masura nu a exagerat cu intrebarea, a fost realist.Salut si nu trebuie neaparat jigniti sau sa ii judecam pentru greseli de zi cu zi,gresim, ne pare rau, regretam si avem nevoie de un sprijin pana la urma.Salut Anna! Ti pup!
Ana; esti o persoana matura daca ai asa un punct de vedere deoarece in zilele noastre putine sunt persoanele capabine sa inteleaga ca o persoana infectata cu virusul HIV sau bonava de SIDA trebuie sa fei acceptata de societate ca o persona normala.
Eu nu am inlaturat si nici nu as feceo niciodata o persoana pe motiv ca are o asemenea boala; un handicap etc.
Diferenta dintre SIDA si HIV este ca SIDA este o boala virala (care se transmite prin VIRUS si are o peroaoada de incubatie pentru a deveni boala propriu-zisa) si HIV este virusul care se trensmite pe cale sexuala sau prin cuntactul sanguin (al sangelui cu sangele unei persoane infectate) si are o perioada de incubatie 6luni- 10 ani
Un răspuns dat de un maimuțoi. Mi se pare de admirat faptul că are puterea să-și caute iubirea chiar dacă suferă de această boală cumplită. Nu a rănit și jignit pe nimeni, a căutat doar pe cineva ca el. Nu a fost nesimtit și nu a cerut pe cineva căreia să îi dea boala.
Individul care i-a răspuns așa nu cred că ar avea puterea lui în acea situație și dă dovadă de o imbecilitate și un jeg sufletesc incredibil. Eu mă gândesc ce e în sufletul bolnavului când după ce că are atâtea probleme, mai aude și răspunsuri asa. Cu ce îl afecta pe el întrebarea? Știe măcar ce e aia SIDA și cum se transmite?
Dacă ai SIDA ai din cauza HIV dar dacă ai HIV nu ai neapărat și SIDA. Poți fi doar purtător.
Nu văd o diferență între noi și ei ci între noi și jeguri umane ca ăla.
Raspunsul este chiar jignitor sunt si ei oameni si la fel ca noi trebuie iubiti, cei care au scris acel mesaj nu sa-u gandit la pariti si familia acelui copil, nu luati exemplu de la oameni aceeia...