| IoanaArdelean35 a întrebat:

Am găsit la soțul meu în laptop un fișier cu filme pentru adulți cu lesbiene,curiozitatea m-a făcut să vizionez și eu un film de acolo, m-am mirat foarte tare faptul ca m-a excitat foarte tare acel film și ma făcut să mă ud destul de tare. Dar de atuncea sunt tot cu cantul dacă sunt bisexuală. Am 40 de ani, cum e posibil sa aflu la această vârstă ca sunt atrasă și de femei.Chiar nu îmi dau seama dacă chiar îmi plac și femeile sau a fost doar o coincidență să zic așa ca m-am excitat la acel film.Asi dori sa aflu și părerea dumneavoastră în comentări.Nu vă obosiți să lăsați comentări de jignire și batjocoră ca nu o să îmi pierd timp din viață ca să le citesc.Multumesc pentru înțelegere.

4 răspunsuri:
| Robert2526 a răspuns:

In mod natural, fiind mamifer, este absolut normal sa ai atractie sexuala fata de ambele sexe. Ai aflat tu cam tarziu.

| Kiran a răspuns:

Bazandu-ne pe biologia umana, cum a spus si Robert2526, nu exista bariere fizice sa ne impiedice pentru interactiunile sexuale intre sexe. La nivel hormonal și neurologic, o parte dintre femei pot experimenta reactii fiziologice de excitare sexuală la stimuli vizuali, chiar si atunci când acesti stimuli nu reflecta neaparat, un tip de relație pe care l-ar dori în viața reala

Acum ce se intampla in mintea ta, poate exista mai multe raspunsuri, fie conceptul de libertate sexuala - tot ce se intampla in acel "filmulet" ai putea realiza cu un barbat, unde ai considerat ca esti tu una dintre personajele din film;
Poate fi si din cauza ca, "profesionist -i / -ele" in majoritatea filmelor pentru adulti prezinta o conexiune emotionala, cum de altfel, revedem asta si in filmele / serialele normale, posibil ca acea conexiune prezentata ti-a fost acceptata de simturile tale si ai considerat sa iei parte intr-un fel sau altul la vizionare.

| ania a răspuns:

Oricine se uita la filme de genul simte ceva.
De la căderea lui Adam încoace toti avem pe lângă constiinta si o natura pacatoasa inclinata in diverse grade spre toate incalcarile posibile ale constiintei, inclusiv lacomia pentru trupurile altora indiferent de sex. Orcine poate deveni lesbiana /homosexual, bisexual, zoofil, necrofil etc numai sa vrea sa fie deschis la idee dar nu avem aprobarea constiintei decat daca in plcerea sexuală obținută intr-un cadru de dedicare si loialitate in casatoria hetero. Ati fi mai ferciti daca împreună cu sotul ati alege sabrenunțati la fulme, fantezii cu altii, bărbați, femei si ati alege sa va focalizati energia sexuala numai pe cupul voastu.

| anjellique a răspuns (pentru ania):

Draga doamna. Cum adica oricine poate deveni si cum adica puneti zoofil si necrofil in aceeasi oala cu homosexualitatea? SI CUM ADICA DACA E DESCHIS LA IDEE? Pentru dumneavoastra toti oamenii aia de stiinta care au studiat acest fapt sunt niste prosti si biblia are dreptate doar pentru ca ati citit versetul ala care e tradus prost si de fapt in limba originala zice "sa nu se culce barbat cu baiat" adica nu se accepta pedofilia. Cred ca cea care are nevoie de terapie sunteti dumneavoastra pentru ca traiti in deluzii