Majoritatea oamenilor nu ştiu ce se întâmplă în timpul unui avort. Nici femeile care au avortat nu ştiu că de fapt au omorât un copil. Ele "au auzit" că de fapt până în luna a treia este doar un ghem de celule şi nu un om adevărat. Nimic mai fals! Viaţa începe în momentul concepţiei.
Mamelor! După 8 săptămâni când se efectueză avortul, copilul are deja toate organele formate. Simţurile sunt prezente: ei simt durerea şi avortul devine un măcel. Le bate inima dar apoi se opreşte când va fi rupt în bucăţi prin chiuretaj sau prin aspiraţie.
Nu vă lăsaţi înşelate! Avortul nu este soluţia! Infomaţi-vă serios asupra tuturor consecinţelor avortului şi sfătuiţi-vă cu femei care au mai făcut avort. Nu vă lăsaţi copleşite de situaţie indiferent care ar fi aceasta. Dacă Dumnezeu a pus sufletul în copilul din pântecele vostru, El vă poate scoate din valurile mării, oricît de mare ar fi furtuna. Trebuie doar să îi cereţi ajutorul, iar aceasta nu vă costă nimic.
A mai fost intrebarea. Si ce ai impotriva avorturilor? In fond cine ti-a spus ca avortul e ceva frumos?
Uita-te si la filme cu complicatiile unei nasteri si cat de greu e pentru o femeie sa aduca un copil pe lume, sunt sigur ca te vei ingrozi.
Nu avem voie sa judecam pe nimeni.Cine judeca, judecat va fi.Mama ta a facut asta fiindca asa a considerat ea la vremea potrivita... poate nu era nici suficient de coapta la minte ca asa-i la tinerete... poate a avut si alte motive etc.
Ba,,, deficientzilor, asta e o crima, cum sa omoeri doi copii, daca eratzi voi in locul kopiilor aia, nu trebuia sa se **** daca stie sa sun prosti si nu pot raspunde de un copil, ucigashi, copilul ala cu ce a gresit ca sa fie omori, la ashtea care fac avort ar trebui ca pe urma sa nu mai poata avea copii, si atuncia ar pretzui, sarcinele, asta-i parerea mea si nicioata no voi schimba.
Daca maikata si cu taikatu au renutzat la doua sarcini, iti dai deama ca si a treia nu era tare coplikata, liber puteau renuntza si la tine, voi uri mereu ucigashii, chiar nici cu sora mea nu vorbesca are 26 de ani si a facu avort, eu pe ea nici no salut decind am aflat chestia asta, chiar nu va dati seama ca se omoara copii care nu au facut nimic ca sa indure asa ceva.
Voi chiar credeti ce vedeti in filmele alea?! chiar aveti impresia ca la acel nivel de dezvoltate al fatului copilul poate gandi? de abia poate gandi 3 miscari dupa ce se naste. partea senzoriala si cea responsabila cu constiinta a creierului se dezvolta dupa 4-5 luni ale fatului. nu mai fiti asa naive.
Bună. Ce să faci? Să o condamni? Dar cine eşti tu? Numai Dumnezeu poate judeca, este păcatul ei. Mergi înainte, şi ai grijă să te protejezi atunci când îţi vei începe viaţa sexuală, ca să nu fii şi tu condamnată. Baftă!
pa, pa.
Cum sa-ti condamni mama?
Un avort nu`i cel mai bun lucru, dar nici nu-i putem judeca pe altii pentru el.
Fiecare face asa cum considera. E pacatul lor, nu al nostru. Si mama a facut 2 avorturi pe care intr-un fel le regreta, in altul stim amandoua ca asa a fost cel mai bine. Nu m-am gandit niciodata sa o condamn.
Eu n-am facut nici un avort si nu cred ca as face. Dar niciodata nu spun niciodata!
Cum poti pune o astfel de intrebare, noua, niste straini, daca sa iti condamni sau nu mama? Mama niciodata nu se condamna. A avut motivele ei bine intemeiate de altfel, care au facut-o sa apeleze la aceste gesturi disperate.De condamnat o poate condamna doar Dumnezeu, nu tu. Tu sa ii multumesti ca ti-a dat viata!
@koshmarul mai linisteste-te ca faci spume! Ce inseamna atata cearta pe aici pentru o opinie?
Voi nu va dati seama de ce spuneti? Nu sunt pro avortului dar nici contra in unele situatii. UNELE.
Da este cel mai ingrozitor lucru sa omori un copil insa cum a fost si situatia mamei lui @yo_pushtoayk_lui, de unde avea sa stie femeia ca se v-a casatori cand a ramas insarcinata? Daca nu se casatoreau trebuia sa aiba grija de copil singura. Tu stii cat de greu este si cate responsabilitati implica?
Iar, cat ce priveste al doilea avort nici pentru asta nu ar trebui condamnata. Vezi situatia de azi din Romania, vezi ca oamenii nu isi mai pot permite nimica nici macar o bucata de carne. Cum ai putea tu cu situatia din ziua de azi sa le oferi macar cele necesare la 2 copii daca nu si cateva mofturi.
Asa ca gandeste-te bine inainte de a posta un raspuns, ti-am inteles punctul de vedere dar deja exagerezi incercand incontinuu sa ni-l impui si noua.
Iar cat ce te priveste pe tine @yo_pushtoayk_lui nu trebuie sa o condamni pe mama ta pentru deciziile pe care le-a luat, deoarece dupa mine le-a luat cu bagare de seama. Cand spun bagare de seama nu ma refer la uciderea bebelusului ci la viitorul poate trist pe care l-ar fi avut din lipsa de necesitati. De ce sa fii pastrat acei copii daca nu era sigura de viitorul pe care ar fi putut sa il ofere? Ar fi putut fi tristi si nefericiti indiferent de cata iubire ar fi avut parte de la parinti.
Asa ca nu mai aruncati cu pietre inainte de a privi lucrurile cum trebuie.
Hey!
Si eu am aflat ca mama a facut 2 avorturi.defapt atatea stiu eu. dar nu o pot judeca!
Intr`un fel poate e mai bine, nu s ar fi putut descurca cu 2, sau 3!
Nu as putea vreodata sa o condamn, pana la urma astea sunt problemele parintilor, mai bine decat sa nasti un copil nedorit
Xoxo
Hei nu ai de ce sa o condamni char daca este un pacat mare sa faci un avort dar gandeste-te si u ca daca sar fi nascut acei doi copii poate nu mai erai u pe pamant poate nu mai traiai acum asa ca nu o condamna nu ai de ce. Sper ca te-am ajutat. fundita pliz ca nu am nici una.Bye.pup