| vivis a întrebat:

Am gasit pe un site de anunturi online un iphone 3g 8gb la pretul de 1100 ron. L-am sunat pe tipul care il vindea si mi-a spus ca iph ul este nou nout, neactivat, l-a primit de la orange in schimbul vechiului lui iphone care s-a stricat, nu are cutie si nici incarcator Credeti ca este o teapa si doreste sa imi vanda o replica sau un iph defect? I-am spus sa mi-l trimita prin curier, dar azi m-a sunat si a spus ca e prea mult transportul si maine urmeaza sa ma duc eu sa il iau, dar vreau sa aud parerile voastre ca sa nu ma duc pana acolo degeaba. Multumesc

5 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Fara cutie si incarcator sigur e furat!

| Alexander21 a răspuns:

E teapa clara,un om care refuza sa trimita prin curier, la banii astia, e tzeapa.Totusi,du-te ridica coletul.Sa ai pagina cu vanzarea copiata prin Print Screen, si tot ce ai vorbit cu el.Sa poti merge la politie daca e ceva,si sa iti recuperezi banii.Dar eu zic,ce e in mana, nu e minciuna. Poate e si furat, sau cine stie.Eu zic nu te complica, du-te si ia un Nokia 5800 Xpress Music, e de o mie de ori mai bun ca Iphone, si Nokia e Nokia stii vorba aia. Poti pune si la ala card pana la 16 GB.Si e la jumatate de pret, are si 3G, inclusiv touchscreen si GPS.

| MYK3 a răspuns:

Bai frate sa nu dai in viața ta 1100 RONI pe 3G, daca vrei iti găsesc 3GS original la 800 RONI in stare perfecta

| MYK3 a răspuns:

Sau daca mai pui 100 RONI iti găsesc iPhone 4 original neuzat

| vivis explică:

Maine ma duc sa il iau de la el din oras, scuze ca nu am fost prea clara