| I'mPerfect(a)! a întrebat:

Am gasit postarea asta pe un alt site:

"""Ma mira ca se poate raspunde la aceste intrebari fara sa se stie.
"spermatozoidul ca sa ajunga la un ovul, are nevoie de un canal liber prin care sa ajunga la acesta"
FALS. Acum 7 ani am asistat la intreruperea unei sarcini a unei fete virgine. avea 16 ani, tin sa mentionez asta, era traumatizata, deoarece era in 3 luni insarcinata si nu avea de unde sa stie. baiatul cu care era a ejaculat pe burta ei, ia s-a dus sa se spele si asa a ajuns acolo unde tb.
Ca si multi dintre voi, dupa cum vad nu credeti asta...nici acel baiat nu a crezut, ba mai mult s-au despartit. Fata a tot umblat din doctor in doctor si toti i au spus ca nu au ce sa ii faca, este minora si tb sa se dezvinrgineze ca ei sa nu aiba pb.( singura a facut acest lucrusad
si de aici a inceput chinul pentru respectiva. Pe mine ma uimit aceasta poveste si va zic ca este adevarata, am tinut legatura cu ea o perioada, era inca traumatizata. Apel catre baieti... daca partenera pateste ceva fiti alaturi de ea...conteaza mult.
eu ma bucur ca am reusit sa fiu alaturi de ea in acele momente, insa nu am putut sa ii iau din suferinta.""'

Voi chiar credeti asa ceva?
1Daca ne luam dupa domnisoara ar insemna ca riscam oricand sa ramanem insarcinate, in toalete publice, acasa, la strand si tot asa!
Pana la urma, poti ramane insarcinata de la petting, fara sa existe penetrare si chiar fara sa ejaculeze in zona genitala?!
Pe mine m-au tampit postarile astea, nu stiu ce sa mai cred!
Vreau parerea cat mai multor persoane, va rog!

4 răspunsuri:
| catthshshshs a răspuns:

Nu cred sa fie posibila o sarcina fara penetrare.Hai sa fim seriosi, am vedea femei insarcinate peste tot. Nu mi se pare reala nici faza cu "insarcinata" fara sa stiu.Este o emisiune pe un post, Discovery parca. Chiar alea nu stiu ce inseamna o sarcina? Nu stiu care sunt semnele ei?

| dragosh a răspuns:

Mai era cineva care a pus o intrebare candva gen:''pot sa raman insarcinata daca ma asez pe wc`ul care s`a masturbat un baiat"?laughing, deci nici macar nu stia daca respectivu` si-a dat drumu pe capac. dar si asa era aproape imposibil, ca spermatozoizii astia nu sunt ca aerul, in concluzie nu exista "insarcinata" fara penetrare.

| cosereanca a răspuns:

Un caz cu adevarat socant si trist... din pacate mai exista astfel de situatii...

| nodeerskulls a răspuns:

Se poate, pentru ca himenul nu acopera total intrarea canalului vaginal. Daca ar acoperi total, sangele mesntrual nu ar avea pe unde sa iasa.

Plus ca spermatozoizii raman in mediul extern atata timp cat lichidul seminal in care ei "innoata" este inca lichid. Ergo, spermatozoidul poate fi in viata pana cand sperma aceea se usuca.