| I'mPerfect(a)! a întrebat:

Am gasit postarea asta pe un site :

Ma mira ca se poate raspunde la aceste intrebari fara sa se stie.
"spermatozoidul ca sa ajunga la un ovul, are nevoie de un canal liber prin care sa ajunga la acesta"
FALS. Acum 7 ani am asistat la intreruperea unei sarcini a unei fete virgine. avea 16 ani, tin sa mentionez asta, era traumatizata, deoarece era in 3 luni insarcinata si nu avea de unde sa stie. baiatul cu care era a ejaculat pe burta ei, ia s-a dus sa se spele si asa a ajuns acolo unde tb.
Ca si multi dintre voi, dupa cum vad nu credeti asta...nici acel baiat nu a crezut, ba mai mult s-au despartit. Fata a tot umblat din doctor in doctor si toti i au spus ca nu au ce sa ii faca, este minora si tb sa se dezvinrgineze ca ei sa nu aiba pb.( singura a facut acest lucrusad
si de aici a inceput chinul pentru respectiva. Pe mine ma uimit aceasta poveste si va zic ca este adevarata, am tinut legatura cu ea o perioada, era inca traumatizata. Apel catre baieti... daca partenera pateste ceva fiti alaturi de ea...conteaza mult.
eu ma bucur ca am reusit sa fiu alaturi de ea in acele momente, insa nu am putut sa ii iau din suferinta.

Voi sunteti de acord cu ce spune respectiva?!
Chiar poti ramane insarcinata virgina fiind chiar daca nu ejaculeaza in zona genitala?!
Eu nu stiu ce sa mai cred!
Vreau cat mai multe pareri!

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Floom, este posibil, dar cazurile sunt foarte rare. Gandeste-te ca exista o cale libera, himenul fiind perforat. Calea pe care sangele menstrual se scurge din uter in exterior, poate fi urmata in sens invers de spermatozoizi. Nu cred ca baiatul ejaculase pe abdomenul fetei, ci mai degraba pe vulva.

| cristi202 a răspuns:

Cazurile de insarcinare la virgine sunt f rare. Dar este posibil. In cazul acesta problema poate a fost tocmai faptul ca a mers si s-a spalat. Apa curgind in jos, desigur ca i-a dus sperma ejaculata pe abdomen in zona intrarii in vagin, si de acolo nu a fost prea mult ca citiva spermatozoizi sa intre, iar unul din ei sa-i provoace neplaceri fetei. Desigur ca asa ceva se intimpla si mai rar, dar tot poate fi posibil, ma gindesc eu. Sau cum a mai zis Brigaela, sa fi ejaculat chiar pe vulva, si asa intrarea sa fi fost facuta si mai usor.

| Gosh. a răspuns:

Daca tu singur ai asistat la aceasta intamplare, cred ca raspunsul e da. E grav cand se intampla asa ceva.

| elamit a răspuns:

Mai lasat mask nu stiu ce sa raspund, nu cred ca ar fi putut ramane insarcinata fara sa aiba contact sexual si in plus mai era si domnisoara.imi pare rau daca asta s-a intamplat cu adevarat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu nu cred.si nici povestea cu doctorii nu o cred.asta e. nu sunt prea credul cand e vorba de ...virgine gravide.cred doar in fecioara Maria, dar ea a fost Umbrita de Duhul sfant, care de la tatal PURCEDE. iar prietenul ala? a ejaculat asa pur si simplu? de ce nu in alta parte? de ce pe burta? greu de crezut. e cam cusuta cu catgut.