| Bombonica_5811 a întrebat:

Am gresit dandu-i iubitului prea multa atentie, am facut nu mai ce a vrut el si acum si-a luat lumea`n cap, crede ca numai el are dreptate, ne intalnim nu mai cand are timp. Ce e de facut? Voi cum va comportati cu iubitul/iubita voastra? Sunte-ti mai retinu-ti fata de el/ea? As vrea sa imi schimb atitudinea fata de el, si vroiam sa mai aud si alte pareriwinking mersi fundita big grin

Răspuns Câştigător
| NickiMinaj a răspuns:

^Ahh, credeam ca relatia ta merge perfect.

TxL:schimba ceva, permite-ti sa ai pretentii si daca nu ti le satisface nu-ti ramane decat sa spui NEXT!

6 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Si eu i-am cam facut toate poftele dar acum m-am hotarat sa nu ii mai accept fitele, o sa ma supar de fiecare data cand face ceva gresit ca a 2 a oara sa nu se mai intample!
Deocamdata merge!

Nu iti recomand sa fi indiferenta rau cu el ca il poti indeparta de tine foarte mult, pana la despartire, si nu cred ca vrei asta!

Fi doar putin altfel, sa i se para lui ca Tu faci figurihappy

| niko a răspuns:

Of... din prea multa iubire majoritatea facem asa si iubitul/iubita noastra nu ne aprecieaza.
Stiu cum e sunt in situatia ta de 5 lunihappy
Si am incercat multe modalitati sa ma schimb fata de el. dar deja s. a obisnuit ca eu ii accept orice si nu mai pot face nimicsigh
Incearca sa te impui putin:*
Sper ca tu o sa reusesti mie nu mi-a mers delochappy
P'pa:*

| username_8290 a răspuns:

Exact asta am patit si eu. si acum mai nou stam 2 luni dupa nu mai vorbeste nu mai raspunde nu nimic dupa o saptamana vine cu iarta`ma am vrut o pauza. sfat? mai indeparteaza`l fi mai rece si el v-a venii la tine garantat!

| Sweety_5674 a răspuns:

Si eu am patit la felstraight face(cu fostull)... dar am discutat cu el foarte amanuntit.si pana la urma a intele si si-a dat seama ca a gresit. iar timp de o luna mi-a facut toatee poftele pentru a se "revansa"...cred ca discutia e cea mai buna solutiehappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu merita nimeni prea multa atentie eu mi-am pierdut increderea in baietii dupa 2 experiente fff neplacute.

| NeverHadAFriendLikeMe a răspuns:

BruNeLicious. a răspuns:
Exact asta am patit si eu. si acum mai nou stam 2 luni dupa nu mai vorbeste nu mai raspunde nu nimic dupa o saptamana vine cu iarta`ma am vrut o pauza. sfat? mai indeparteaza`l fi mai rece si el v-a venii la tine garantat!

Normal ca va veni, o inseala cu vreo 2, se plictiseste si apoi se intoarce... Si nu imi zice ca daca o iubeste nu o inseala, daca ar iubii cu adevarat nu ar avea figurile astea in cap...