Spui ca ai vorbit doar cu un prieten si ea a aflat, inseamna ca nu e cel mai bun prieten daca a spus mai departe si e normal sa fie suparata, e vorba de intimitatea voastra si e posibil sa creada ca razi cu prietenii pentru tot ce ati facut.dovedeste-i ca nu e asa, cumpara-i un trandafir sau ce flori ii plac si prin simplul comportament frumos poate o convingi ca a fost o greseala si iti pare rau. bafta
Nasol frate, n-as vrea sa fiu in locul tau.Cred ca o sa treaca cava timp pana te va ierta.Eu zic sa-l iei putin de urechi pe "prietenul" asta al tau si alta data sa te inveti minte sa nu mai zici din "casa". Prietenei tale trebuie sa-i spui ca iti pare foarte rau ca ai gresit si ca nu se va mai intampla niciodata.Cat despre cadou tu sti cel mai bine ce ii place ei...niste flori, ceva de plus...etc.Sper sa va impacati. Ceau!
Vlad,e normal sa fie suparata.nu trebuie sa spui tot ce faceti voi, k va priveste doar pe voi 2.cat despre ea...surprinde-o cu cv placut de fiecare data cand o vezi,sau te intalnesti cu ea:flori,bomboane cu ciocolata, insa cel mai important repeta-i cat de mult o iubesti, poate te va ierta...succes!
Chestiile intime nu se spune la nimeni băiatu... oare de ce nu te pui site-uri deochiate?
E si normal sa se supere. Intimitatile voastre trebuiau sa ramana intre voi. Cere-ti scuze si incearca sa ai grija sa primeasca cate o floare zilnic si cu un biletel in care ii spui cat de mult o iubesti si regreti ca ai spus prietenului tau.
Deci tu inca nu ti-ai cerut scuze?!:oEse si normal sa se supere daca i-ai spus acelui baiat ce ati facut voi.gandeste-te ca nu se simte prea comod si mai ales acum probabil crede ca a fost o greseala ce a fost intre voi si mai ales ca a avut incredere in tine.arata-i k iti pare extrem de rau pentru cele intamplate si spune-i cat de mult tii la ea chiar daca ai gresit(promite-i k nu se va mai repeta)daca tine la tine cu adevarat va trece peste greselile tale si te va ierta...iar data viitoare cand vei mai vrea sa ii zici „unui prieten" ceea ce facety voi gandeste-te k nu ti-ar placea ca ea sa barfeasca pe la colturi cu prietenele ei... sper ca te-am ajutat.bafta! bye bye
Are toate motivele sa fie suparata pe tine. Ce faceti voi ar trebui sa ramana doar intre voi 2. Tine de intimitatea voastra ca si cuplu si de felul in care este vazuta ea de amicii tai.
Nu e chiar motiv de a rupe o relatie asta, cred ca dupa putin timp ii va trece; asta daca iti ceri scuze in continuare si ii promiti ca nu se va mai repeta.
Multi mi-au zis ca " Un gentleman nu vorbeste despre bani si femei prietenilor". Ce zici? Incerci sa aplici regula asta de acum si la tine?
O zi frumoasa!