Hei,... incearca s`o intelegi. i`a zis ca iti pierzi timpul cu ea :o
Cand o prinzi calma si singura, spune`i in fata cat de rau iti pare, spune`i ca ai gresit si ca nu vroiai, uita`te in ochii ei si spune`i sa te ierte.
Eventual scrie`i o mica poezie in care sa-i arati ca, chiar iti pare rau si ca vrei sa va impacati si sa fie totul bine.
Noroc
Dar n-ai greşit deloc. Din ce ne povesteşti tu aici pare că nu prea ştie ce-i aia respectul.
Părerea mea? Mergi mai departe!
Succes!
Eu in locul tau as lasa-o in pace pentru cateva zile, i-as da timp sa-si revina, sa se refaca (unele cuvinte dor mult prea tare si sunt greu de degerat, iertat). Iar apoi cere-i inc-o data scuze si dovedeste-i SI prin fapte, ca n-ai vorbit serios, ca a fost doar ceva spus la nervi, ca o apreciezi, o respecti, o iubesti si o vrei langa tine. Iar dupa ce te va ierta, daca te va ierta, ai mare grija sa nu mai repeti aceeasi greseala, pentru ca a doua oara te va costa mult mai scump (s-ar putea s-o pierzi de tot).
Succes! Numai bine!
P. S. "Iubiti-va mult!" (o replica deja celebra)
Esti in aceias situatie ca mine cu prietenul meuasa fac si eu nu ii mai vbsk cateva zile, si dupa ne impacam.acum depinde dk situatia e mai grava.atunci nu stiu.
Uite ce iti propun, incearca sa o recuceresti, cu multa rabdare incearca sa fi putin mai insistent ( dar in modul dragut nu obsedat) repeta-i ca iti pare rau de fieacare data cand ai ocazia si... multa rabdare si success