Ti-e greu sa accepti ca nu te mai vrea din cate vad.Chiar nu ai inteles asta, daca nu te mai baga in seama?
Acum nu stiu exact cu ce ai gresit, dar parerea mea este sa lasi un pic lucrurile sa se linisteasca si pe urma sa discuti cu el, ii poti cere iertare daca intr-adevar ceea ce ai facut e total gresit. Pentru ca de cele mai multe ori putem noi considera ca gresim si sa nu fie asa.
Daca greseala ta e inselatul atunci nu te mai chinuii degeaba bine ca nu ti-a tras si o bataie ( daca l-ai inselat) cand ai gresit trebuia sa te gandesti ca il faci sa sufere
Aici,in situatia ta depinde ce greseli ai facut.In fine cel mai bine ar fi sa porti cu el o discutie intre 4 ochi si sa lamuriti lucrurile intre voi. Bafta!
Pai din ce spui tu, el nu pare a avea nici o vina. E dreptul lui sa reactioneze asa, daca tu i-ai tot gresit, si el te-a iertat, si nu ai incercat sa te schimbi. Cere-i iertare. Incearca macar sa vorbesti cu el, si spune-i ca iti pare rau. Macar sa ramaneti amici daca se poate. Bafta!
Asa am trecut si eu cu iubita dar am trecut peste doarece el nu mai e interesat sau e suparat cu cv scuze ca sunt imatur aici dar Cred ca ar trebu-i sa il intrebi
Uneori indiferenta doare cel mai tare si te face pe tine sa te apropii si mai mult de el, incearca daca poti sa il tratezi la fel sunt baiat si stiu ca atunci cand iubita mea ma trateaza cu indiferenta ma face sa o recucerez inapoi, si sa lupt si mai mult pentru ea...
Trateaza-l si tu cu indiferenta si te va cauta iar crede-ma,, bafta