Cumpara compeed iti pui dupa care te dai cu luciu dar ai girja cu saruturile
Sall...cumpara ti vreo 4 plasturi compeed si du te la intalnire, i eu am fost saptamna trecuta exact in aceeasi situatie dar mi am pus plasuri si gata iubitului meu nu i a fost frica sa ma sarute ca se ia sau ceva de genul, doar ca o sa se deslipeasca mai repede cum o sa va sarutati dar nu e nimic pui altul, si cu plasturele se vindeca si foarte repede, asa ca distractie placuta si iubitiva pult:*:*:*:*
aaa. apropo e vreo 3lei si ceva un plasture
fundita
In general herpesul nu se ia de la un sarut. Odata contactat virsul, el iti apare cand te astepti mai putin. Iar motivul ca"vai am herpes nu-mi pot vedea iubitul"mi se pare de-a dreptul penibil.Adik nu conteaza cum arati atata timp cat iubitul te place, te accepta oricum.Eu cand ma intalnesc cu iubitul si, cand ies de la sc...nu tot timpul sunt scoasa din cutie, nu tot timpul imi iau tocuri si st eleganta.Alte ori am cearcane, herpes, probleme cu cosurile nu prea am dar daca imi apare unul nu fac nici o criza, ma dau cu o crema si incerc sa-l combat, daca nu trece repede, asta este.Deci trebuie sa te duci sa-ti vezi iubitul.
Nu conteaza ca ai herpes. oricum iit va trece in cateva zile...
eventual pune pe el niste pudra[ pudra usuca si totodata il si acopera]
Du-te la farmacie si cumpara Aciclovir tablete(nu unguent), in cateva zile o sa iti treaca
FeTTiza întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: