| Alvez a întrebat:

Am id la o fata care imi place de ea?(suntem din acelasi oras) dar parca imi este rusine sa-i zic ca imi place de ea. Ce as putea face sa-si dea seama ca o plac?

7 răspunsuri:
| Stefania a răspuns:

Poarta-te frumos cu ea, arta-i respect:->, zabeste-i, priveste-o drept in pchi si intens si cand zabeste sa nu fie zambetul pana la urechihee hee! Incearca sa o saluti sigur v-a observawinking. Succeskiss

| deea_2670 a răspuns:

Si eu am id la o mie si ceva de baieti si tot nu ma laud cu asta, cum faci tu si nu ai id decat la o fata.

| Licurici_4986 a răspuns:

Ai vazut ce zice deea_utza? deea_utzatongueoarta-te frumos cu ea, arta-i respect:->, zabeste-i, priveste-o drept in pchi si intens si cand zabeste sa nu fie zambetul pana la urechihee hee! Incearca sa o saluti sigur v-a observawinking.Succeskiss ...si vine altu si ti-o fuuuuuuu...ra

| leuxxx a răspuns:

Kauto direct nu virtual

| bebebita a răspuns:

Buna dani incearca sa ii faci si complimente ceva de genu azi esti f draguta, si c a zis Deea_utza e fff bine dar cate un compliment merge mereu. daca vrei sa mai vb id meu e angel.rebelde63 bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai nu ii spune direct ca o placi tongue
poti sa ii spui" cum de esti singura"?

big grin

succes! sa-mi spui cum a fost :*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai...roga o prietena /prieten sa se inprieteneasca cu ea si pur si simplu incearca s afli cat mai multe lucruri despre ea ex: ei ai place desenul! si incerci sa ai faci un desen drgutz.si astepti caatva zile/o saptamana si ai pui intrebarea( logik ca in timpu ala te prti super-frummy cu ea ) bafta
:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::