| Visul2000 a întrebat:

Am id-ul de mess la o fosta colega de scoala de care imi place. Ce discutii as mai putea incepe pe mess cu ea?

4 răspunsuri:
| 009 a răspuns:

Ii zici cine esti bine cunoscutul''sallhappy'' ''cf?''o intrebi unde s-a mutat sau ceva de scoala unde esti tu, o intrebi cu cine a mai vb din scoala, daca are enimale de companie, vezi tu!

BAFTA!

| Didi_3651 a răspuns:

Pai... vorbeste despre orice sa sa vada ca esti un tip deschis. Pari interesat de tot ceea ce spune si daca deschide cumva vreun subiect despre care nu ai habar, spune-i,, nu stiu prea multe insa ai putea sa imi spui tu". Asa o sa vada ca esti interesat sa o asculti iar acest lucru este apreciat de 99, 9% dintre fete. Important e sa o cuceresti nu? Atunci fai pe plac happy Succes!

| Mikka_1023 a răspuns:

Salut! intreab-o cum isi petrece vacanta, si incearca sa diskuti cu ea, asa ca sa nu va plictisitihappyspune-i ca ai vrea ca sa te ajute cu ceva, incearca si tu sa compui o poveste din cap, doar ca ea sa-ti dea ceva sfaturi, si sa vada ca te poate ajuta.mai stiu eu...
sper ca te-am ajutathappy

Fonditza?:*

| Alexandrion_6425 a răspuns:

Puteti sa discutati despre pasiuni voastre, scoala, intamplari din viata voastra etc.