Unde ti-a fost capul? Ai iubita ce te-a mancat ardeiul? Schimbati numarul altfel dai de belea.
Inseamna ca nu o iubesti. Iubirea cere sacrificii si dovezi.Tu mai mai presus "ardeiul" in locul inimii. Puteai sa ii respecti decizia, sa te mandresti ca este o fata cu capul pe umeri.Ca stie sa aprecieze valorile feminine nu ca altele usuratice.multi si-ar dori o iubita cu care sa se poata mandri, insa doar se lauda a pai s-a mai incurcat cu 20 inaintea mea.Hm,hormonii nu trebuie pusi mai presus decat inima, asta daca iubesti. Poate inca nu te-ai maturizat suficient incat sa-ti dai seama ca pana la urma nu e de joaca cu asta.Ai 18 ani, prietena ta cati are? Cat timp aveti impreuna?
Stii eu iti dau un sfat.Inainte sa iei o decizie, pune-te in locul ei.Tie ti-ar fi placut ca fi inselat? De persoana pe care o iubesti? Stii ai pretentii de la ea, incredere..Sau poate esti un simplu baiat ca majoritatea fara inima, care se gandesc doar la "nevoile lor", la sex si parasutism. Fara suparare! O sa vezi mai incolo pe masura ce avansezi in ani, ca o relatie inseamna mult mai mult decat ardei si gogosica!
Dragul meu, nu sunt un tocilar, nici un tocilar virgin, si nici virgin. Daca stii cum sa o faci, iti poti tine hormonii sub control. Nu generaliza. Daca tu esti incapabil sa-ti tii ''ardeiul'' in pantaloni, nu inseamna ca asa sunt toti baietii! Cat despre prietena ta, jos palaria! Onoarea e cea mai mare calitate a unei femei. Sa tii minte!
I-ai cazut cu tronc...mai intalneste-te o data cu ea si da-i ce vrea, poate asa te va lasa in pace
Stii ca ai facut o prostie. E un inceput. Trebuie sa iti mai dai seama ca esti si prost, si e totul OK!
Ce e de facut? Trebuia sa te gandesti la asta inainte sa faci prostia aia.
Asta e acum. Dupa parerea mea, cel mai bine ar fi sa ii spui tu, ca sa nu afle ea mai tarziu de la altcineva. Si asta cat mai repede pentru ca s-ar putea sa ti-o ia tipa aia inainte pentru a-ti strica relatia actuala, in speranta ca te vei arunca in bratele ei.
Noroc. Vei avea nevoie!
Sunt prost? Nu am acte spre deosebire de tine, *** pe cine vreau si mai bin tin secret, decat sa mor virgin ca tine
Pe scurt,daca povestea-i adevarata,deci cam scartaie, YOU-RE FUCKED, pe bune, intr-un final tot se va afla, sper ca a meritat
Pai insista pentru ca ai facut sex cu eaexplica-i ca tu ai prietena si nu a fost decat o aventura pentru tine.
Ai vrea tu sa duci viata mea Acum hai trezeste-te nu mai visa la ce am eu si nu vei avea tu
Parerea mea arunca cartela de la telefon si fa-ti alt numar) eu sincer asa as face
Nai procedat bine ea acum poate vrea o explicatie de la tine pentru ca e ca si cum ai profitat de ea si ai last-o balta dupa
AndreeaI012452 întreabă: