| Boxter a întrebat:

Am ieșit cu alti baieti, am ieșit cu prietenele, fac sport, încerc sa îmi incarc zilele cu lucru folositor. Încerc sa ascult sfaturile voastre. Totul ce nu as face îmi aduce aminte de el. Pentru ca sunt foarte multe lucruri pe care le făceam amândoi. Cineva mi-a zis ca au trecut deja 8 luni și ca trebuia sa revin la normal, poate și pare un timp lung dar eu nu observ cum el trece. Eu trăiesc și ma gândesc la el. E greu să-l uiți când îl vezi aproape in fiecare zi la facultate. Și mai greu este atunci când el comunica cu mine (deși asta se întâmpla foarte rar). Când deja ma gândesc ca gata, deja totul a trecut, el apare. Din senin îmi amintesc cât de bine era cu el și încep a plânge. Nu stiu ce se întâmpla cu el acum. S-a făcut mai indiferent, nu șede cu prietenii așa de des și fumează mai mult decât când era cu mine. Uneori îl văd și mi se face jale de el, parca îl văd mai trist, mai depărtat de lume. Nu stiu ce simte acum fata de mine, dar după comportament se vede ca nu e suprainteresat. El ma săruta azi iar peste doua zile nici nu se saluta. E greu

Răspuns Apreciat de Editori
| DeathIncarnate a răspuns:

Imi pare rau de tine,sincer...dar in atata timp de pauza sa te intorci la el n-ar avea efectul dorit pe termen lung, plus de asta daca i-ai ceda in pat instant cat de curand o sa inceapa sa se raceasca si mai mult, si mai mult pana dispare intr-o zi.
Tot continua sa-ti vezi de viata ta, iar daca dai de el prefa-te ca nu-l observi, e absurd si nu te iubesti pe tine din moment ce nu dai drumul odata la bagajul ala de sentimente ce nu-si mai au rostul in prezent.

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Pai de aia nu poti sa treci peste ca-l vezi atat de des. O sa-ti treaca cred abia cand o sa ajunga alltcineva sa-ti atraga atentia

| ℓαυяα a răspuns:

Încearcă sa îl ignori și tu, sa vezi ca o sa te caute atunci.

| RAY a răspuns:

Inseamna ca e un barbat de valoare sa spun asa

| Emma30555 a răspuns:

Incearca sa cunosti pe altcineva. Timpul le rezolva pe toate.

| Rd79 a răspuns:

Si eu trec printr-o situatie destul de similara cu a ta. Ai chef de vorba?

| Boxter explică (pentru Rd79):

Sigur. Nu m-ar încurca acum sa vorbesc cu cineva.

| Rd79 a răspuns (pentru Boxter):

Ti-am trimis un mesaj privat.

| Maya1512 a răspuns:

Incearca sa nu mai vorbesti cu el, chiar daca ti-e greu sfatul meu sa sa ii dai block si o sa vezi ca o sa te ajute daca nu mai vorbesti cu el. Chiar daca faci toate acele activitati tot iti va zbura gandul la el inevitabil. Dupa parerea mea tot ce trebuie sa faci e sa incerci sa nu te mai gandesti la el si sa lasi sa treaca timpul. O sa vezi ca acum inseamna asa mult pentru tine, iar peste un an va fi doar o amintire. O alta metoda ce ma ajuta pe mine in aceste momente e sa vorbesc cu cineva despre subiectul asta, de obicei cu cea mai buna prietena. Ai grija de tine si fii sigura ca o sa treaca totul in timp.