Imi pare rau de tine,sincer...dar in atata timp de pauza sa te intorci la el n-ar avea efectul dorit pe termen lung, plus de asta daca i-ai ceda in pat instant cat de curand o sa inceapa sa se raceasca si mai mult, si mai mult pana dispare intr-o zi.
Tot continua sa-ti vezi de viata ta, iar daca dai de el prefa-te ca nu-l observi, e absurd si nu te iubesti pe tine din moment ce nu dai drumul odata la bagajul ala de sentimente ce nu-si mai au rostul in prezent.
Pai de aia nu poti sa treci peste ca-l vezi atat de des. O sa-ti treaca cred abia cand o sa ajunga alltcineva sa-ti atraga atentia
Incearca sa nu mai vorbesti cu el, chiar daca ti-e greu sfatul meu sa sa ii dai block si o sa vezi ca o sa te ajute daca nu mai vorbesti cu el. Chiar daca faci toate acele activitati tot iti va zbura gandul la el inevitabil. Dupa parerea mea tot ce trebuie sa faci e sa incerci sa nu te mai gandesti la el si sa lasi sa treaca timpul. O sa vezi ca acum inseamna asa mult pentru tine, iar peste un an va fi doar o amintire. O alta metoda ce ma ajuta pe mine in aceste momente e sa vorbesc cu cineva despre subiectul asta, de obicei cu cea mai buna prietena. Ai grija de tine si fii sigura ca o sa treaca totul in timp.