| Mik3 a întrebat:

Am iesit cu o fata, ne-am sarutat toata seara..am condus-o acasa si dupa vreo 20 de min ii dau mesaj cu " :* " dupa care imi spune ca nu vrea sa se implice intr-o relatie ci sa fim doar prieteni si atat, spuneti-mi si voi ce parere aveti ca eu sunt in ceata complet. Astept raspunsuri cat mai serioase si sa fie din partea fetelor cat mai mult ca ele poate stiu care e problema big grin

12 răspunsuri:
| Lulu44 a răspuns:

laughing pai iti zic eu: ii place de tine, numai ca in momentul asta nu vrea relatii, probabil vrea doar sa se "distreze". Acum iti zic si ceea ce nu iti poate spune ea: Cred ca ar vrea sa continuati sa iesiti, sa va sarutati, dar fara sa aveti o relatie. Cel putin, asta am patit si eu, deci vorbesc din experienta proprie

| ravyALEX a răspuns:

Se poate sa fie si cum zice daryus dar prietena ta are cumva vreo sora?
Intreb asta pentru ca eu am patit la fel numai ca sora prietenei mele a trimis mesaj in care ma injurahappy
Sau poate parinti ei nu sunt de acord cu relatia voastra si au obligato sa iti scrie asa sau mai bine e sa re duci si sa vb cu ea

| Mik3 explică (pentru ravyALEX):

Asta si vreau sa vorbesc cu ea fata in fata...e cu totul altceva cand e in fata mea decat atunci cand imi trimite mesaje

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Pune-te in locul ei, cata dragoste sa se acumuleze intr-o seara de saruturi?

| WildDream a răspuns:

Daca iti place un baiat nu inseamna ca vrei neaparat si o relatie cu el...Ti-o spun din experienta pentru ca si eu am refuzat baieti care pot sa zic ca imi placeau (cum aratau de exemplu) dar cu care nu m-as fi vazut impreuna.
Daca ea tot a permis sa iesiti si sa va sarutati poate vrea doar o distractie de cateva zile/saptamani cu tine.
Cum ai zis si tu, vorbeste cu ea fata in fata, asa ai ocazia sa-i observi si reactiilewinking

| Lykan a răspuns:

Eu nu-s fata dati zic sincer pentru ea ii doar o aventura poate nici atat

| Mik3 explică (pentru Lykan):

Este a 3 oara cand ne intalnim, si i-a spus unui prieten ca ii place de mine...deci thinking

| Lykan a răspuns (pentru Mik3):

Ok poate ca te simpatizeaza dar nu vrea nimic serios cu tine

| LazynFiecareZiC?A?aVreauEu a răspuns:

Te-ai gandit ca poate sa fie sora ei daca are, iar daca are sigur e geloasa, ori fetei ii este frica de ceva sigur pentru ca daca a zis ca te place si ati iesit etc. ori ii este frica de ceva, parinti nu stiu ori, poate ea crede ca daca o sa fi cu ea te raneste sau invers.Nu stiu sunt multe variante cel mai bine e sa o intrebi fata in fata happy

| Outspoken19 a răspuns:

O fi aflat maica-sa sau taica-sau? thinking

| Alexandra_Aly_1997 a răspuns:

Cred ca ori s-a indragostit de alt baiat ori ai suparat-o cu ceva...Sincer daca toatul e ok cand sunteti fata in fata de ce nu ar fi si cand nu sunteti impreuna mi se pare cam stupid.Dar unele fete nu au tupeu nici macar sa recunoasca in fata unui baiat adevarul.

| AntoniaAless a răspuns:

Poate nu e pregatita pentru o relatie si trebuie sa mai iesi cu ea un timp, sa incerci sa o cuceresti. Sau e posibil sa nu-i fi placut ceva la tine :-s. Incearca sa mai vorbesti cu ea, si sa treci de pragul ala de "amici". puppy dog eyes