Ar trebui sai dai si o mwie la imputitu care te-a sarutat... nu e normal sa mergi la discoteca avand partener pentru ca se intampla situatii cum ai patit tu sau chiar sex prin wc. Fa-ti analizele bts sa nu fi tras vreo boala de la ala
Bravo lui, il felicit pe aceasta cale, ai primit exact ce meritai, tu ai iubit si te lasi sarutata de alt baiat, asta e iubirea feminima din zua de azi, stai cu ala care te a sarutat
Foarte bine a facut. Tu, ai plecat cu el sa te distrezi, nu sa te saruti cu altul.
Nu stie sa profite de situatie, ppfff. Trebuia sa-i ceara bani acelui baiat.Lasa`l, nu ai nevoie de el, nu stie sa se descurce in viata.
De ce ai acceptat sarutul? De ce nu l -ai pleznit pe respectivul? E normal ca prietenul tau sa se simta ranit si tu ai fi in locul lui. Depinde de el daca te iarta sau nu- tu cauta un prilej sa i explici ca nu ai vrut sa se intample aia. Daca te iubeste va intelege dar uneori orgoliul barbatilor e mare...
Vad ca raspunzi numai la ceea ce iti convine si intrebi pe altii despre tine, eu sugerez urmatoarea hestiune:pune invers situatia, ti-ar conveni? in viata cel mai corect este sa ne punem in pielea celuilalt
Tu ai fi acceptat ca el sa fie sarutat in fata ta? Nu ai pic de logica? Cine ar sta impreuna cu un asemenea om?
In club sunt multi oameni beti. ala o fi fost beat si a sarutat o fata random. ar trebui sa inteleaga chestia asta. adica daca el chiar te iubeste. te ar putea ierta. roaga o prietena sa iti des telefonul ei sa il suni si sa ii explici sau sa ii zics chiar ea daca chiar nu mai vb cu tine. ca il iubesti etc.
In opinia ta daca vine unul si ti-o pune ca e beat, e ok nu?
Cam asa si cu sarutatul, ba mai mult eu ii si carpeam 2 palme.
Am incercat si mi-a dat block