| SunnyFlame a întrebat:

Am iesit cu prietenul meu intr-un club.eram eu cu el si cam 3 pr de ai lui. ne-am distrat etc iar la un moment dat pr meu a iesit afara sa vb la tel iar eu am ramas singura cu un pr de`alui... iar el a inceput sa puna mana pe mine si a incercat sa ma sarute. iar eu l`am respins dp care a vnt pr meu si "s-a retras" ...credeti ca ar trebui sa ii zic pr meu ce a facut acel baiat? fundii; x si vot

Răspuns Câştigător
| maradi3 a răspuns:

Sigur ca trebuie sa-i spui altfel,candva,prietenul tau ar putea sa aiba vreo diaree si e nevoie sa stea mai mult si atunci respectivul,ti-ar putea chiar sa ti-o traga! Ori,tu nu asta urmaresti nu? Halal prieteni mai aveti in grup! Daca nu-i spui, ti-o meriti crede-ma! Iar daca prietenul tau nu are nicio reactie fata de cele intamplate, lasa-l si pe el...inseamna ca nu-i pasa de tine sau ca te are doar asa, de fala!

14 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Poate era beat, mai asteapta urmatoarea lui miscare.

| answer a răspuns:

Trebuia sa ii zici in momentul ala! Acum probabil are capul plin cu prostiile de la cel care a incercat sa te sarute! Spune-i neaparat ca doar asa va veti castiga increderea unul in altul! Te-ai gandit ca poate el te-a pus la incercare cu ajutorul prietenului aluia? ceea ce nu ar fi chiar frumos din partea lui! Spune-i nu te mai gandi daca e bine sau nu! Pa pa!

| Zaika_7941 a răspuns:

Da desigur spune-i, poate ei amin2 au pus ceva la cale...eu mereu ii spun astfel de lucruri iubitului meu si mereu se bucura! Spune-i cit mai repede.

| Supps a răspuns:

Spune-i, poate e un test din partea prietenului tau. Sau poate ca nu e un test, iar daca ii spui va afla si el ce fel de prieteni are.

| johnyboy a răspuns:

Normal ca trebuie sa-i zici, ori prietenul lui te considera usuratica si a incercat si el marea cu sarea, ori il considera pe el nedemn de tine adica practic il desconsidera neavand respect fata de tine si nici de el.

| Andy_2640 a răspuns:

Normal ca trebuie sa ii spui.

| cLaudioasa a răspuns:

Spune-i .

| FlorinaRuby a răspuns:

Bună,
Eu zic că ar trebui sa îi spui. poate dupa aia acel băiat o să spuna ca a fost invers chiar dacă nu e adevărat.
Şi intr-o relaţie trebuie sa existe sinceritate, sunt sigură că o să aprecieze faptul ca îi spui adevărul.
Pa, pa.

| ισηιк a răspuns:

Pai eu cred ca ar trebui sa ii spui, dar sa il rogi sa nu se certe cu el, doar sa ii zic sa te lase in pace. fundita`a?

| ioa_8161 a răspuns:

Mai.sincer,ar trebui sa ii zici, sigur crezi ca nu o sa accepte bine asta.ca in cel mai rau caz o sa va certati.dar totusi ar trebui sa incerci. spune-i~.sa creada ca esti o fata in care sa aiba incredere, plus nsh...gandeste-te ca a fost o incercare de-a lui sa vada cum esti tu.adika daca ti la el cu adevarat(adica sa ii spui)sau nu(acceptand faza ca chiar ti-a placut asta)

| Loree_9580 a răspuns:

Normal si corect fata de prietenul tau asa ar fi. Adica gandeste'te ca ar putea afla din alta parte si dupa v'ati putea desparti din acest motiv.Atata timp cat tu nu i'ai raspuns la avansuri nu ai de ce sa te temi sa'i spui.

| ionaxel a răspuns:

Nu daca va afla prietenul tau sarputea sa se ia de baiatul acela

dar daca mai incearca odata spune-i

| turquoise97 a răspuns:

Sigur, spune-i. tu trebuie sa ai incredere in prietenul tau si sa fi sincera cu el. daca prietenul lui a avut tupeul sa se dea la tine ar putea sa-i faca prietenului tau si altele mai rele... deci spune-i happy...

| cipryyan21 a răspuns:

Ar trebui sa.i spui. daca a fost pus chiar de el?