| FataCuChitaraMunților a întrebat:

Am ieșit cu un tip care îmi era simpatic. Totul a fost ok. Ne-am sărutat, ne-am îmbrățișat. Dar la final a spus că nu vrea nimic de la mine și a vrut doar să meargă la benzinărie, să facă plinul la mașină. Acum nu mă mai caută. Nu știu ce să înțeleg de-aici...

11 răspunsuri:
| stef87 a răspuns:

Poate nu i-a placut ceva per total la tine, poate e fraier si face judecati dupa aparente, poate o saiba sarita, nu stiu. Sunt cam putine detalii, tu stii mai bine. Eu personal sunt opusul: enervez ca sunt mai distant la inceput, dar daca se leaga ceva, nu mai scapi de mine.

| darrio2007 a răspuns:

O fi vrut sa-i speli si masina dar nu avea fise.

Răspuns utilizator avertizat
| relian a răspuns:

Ce nu intelegi? Daca spui ca va sarutarati, va imbratisarati, e clar nu i-a placut, daca ar fi fost ok, fii sigura ca voia si mai mult happy

| Hammurabi a răspuns:

Când un tip nu te caută și nu dă nici un semn, e clar că nu e interesat de tine. (foarte probabil e ceva ce nu l-a mulțumit)
Pentru liniștea ta sufletească, ia în considerare NUMAI ce face un tip. NU ce spune.
Pentru că foarte mulți sunt nesinceri și bat câmpii aiurea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Să înțeleg ca asta a fost prima și ultima voastră întâlnire?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai răspunsul în propria întrebare. Băiatul doar te-o folosit, și te-o mai lăsat și fără aer, ar trebui sa ceri despăgubirikisshee hee

| Silwian a răspuns:

L ai refuzat?

| Aesopsfables a răspuns:

It sucks girl... Nu stiu ce are el in cap, dar sincer, nu te merita. Go find your boy!