Numa ce v-ati cunoscut, nu te gândi la iubire încă. Iubirea ii o conexiune între doua persoane care se cunosc mult mai intensa.
El a făcut o greseala ca nu tea anunțat ca numai poate sa vina și ar trebui sa ii spui asta.
Trebuie sa te respecte in de-ajuns sa te anunțe dacă se mai întâmpla de acum incolo.
Eu zic sa îl lași pe el sa facă primul pas, el a făcut o greseala nu tu.
Respectate îndeajuns încât sa faci un pas in spate fiindcă nu ai fost respectata in situația asta.
Este clar un nesimtit. Tu ai mai avea ceva pentru el dupa figura pe care ti-a facut-o? Normal ca nu te iubeste doar dupa 2 intalniri.
Sunteti imaturi, asta e clar.
Mi se pare oricum lipsă de bun simț, eu zic să te gândești mai bine înainte de a-i mai da ăstuia vreo șansă
Nesimtit!
Daca avea un pic de bun simt te anunta din timp ca nu mai vine.
Daca te iubea venea in dinti, nu te lasa ca pe o proasta in frig.
Da-i papucii!
Tocmai aici e si ideea, ea este in limba dupa el si nimic numai conteaza, aici fac referire in mod special la comportamentul lui de badaran. Dupa gandirea ei, lasa ca a avut treaba, mai sunt zile si o sa ma intalnesc cu el.
De iubit n-are cum să te iubească după un timp atât de scurt.
Și se poartă așa pentru că e măgar. Faze din astea nu se fac, decât ca să arăți cuiva că chiar nu-ți pasă.
Bună. Așa mi-a făcut și mie cineva acum câțiva ani și nu l-am iertat. Nu există scuză pentru așa ceva. Când nu mai poți ajunge la întâlnire suni și spui că nu mai poți ajunge și motivul. Ține de bun-simț.
De iubit nu se pune problema daca v-ati vazut doar de 3 ori.
Eu zic ca este o persoana care nu vrea sa aiba legatura cu tine fiindc daca i-ar fi pasat de tnmacar te ar fi anuntat ca nu vine.
Scuze ca am fost brutal de sincer dar trebuie sa fie cineva asa ca sa te trezesti la realitate
beausingurlamasamea întreabă: