| Cristina788 a întrebat:

Am ieșit de două ori cu un băiat.
A treia oară i-am dat întâlnire si mi- a dat țeapă, l-am asteptat dar nu a venit (asta era prin februarie inainte de coronavirus).
Am stat si l-am asteptat in frig, trebuia macar sa ma anunțe ca nu vine.
Tocmai a doua zi mi-a spus că era la un prieten si avea treabă.

Credeți că nu mă iubește? Sau se comportă așa din cauză ca nu prea mă cunoaște?

13 răspunsuri:
| Clarity a răspuns:

Numa ce v-ati cunoscut, nu te gândi la iubire încă. Iubirea ii o conexiune între doua persoane care se cunosc mult mai intensa.

El a făcut o greseala ca nu tea anunțat ca numai poate sa vina și ar trebui sa ii spui asta.

Trebuie sa te respecte in de-ajuns sa te anunțe dacă se mai întâmpla de acum incolo.

Eu zic sa îl lași pe el sa facă primul pas, el a făcut o greseala nu tu.

Respectate îndeajuns încât sa faci un pas in spate fiindcă nu ai fost respectata in situația asta.

| darrio2007 a răspuns:

Este clar un nesimtit. Tu ai mai avea ceva pentru el dupa figura pe care ti-a facut-o? Normal ca nu te iubeste doar dupa 2 intalniri.
Sunteti imaturi, asta e clar.

| Adry05 a răspuns:

Mi se pare oricum lipsă de bun simț, eu zic să te gândești mai bine înainte de a-i mai da ăstuia vreo șansă

| danbnz a răspuns:

Nesimtit!
Daca avea un pic de bun simt te anunta din timp ca nu mai vine.
Daca te iubea venea in dinti, nu te lasa ca pe o proasta in frig.
Da-i papucii!

| SoareDaniel a răspuns (pentru danbnz):

Tocmai aici e si ideea, ea este in limba dupa el si nimic numai conteaza, aici fac referire in mod special la comportamentul lui de badaran. Dupa gandirea ei, lasa ca a avut treaba, mai sunt zile si o sa ma intalnesc cu el.

| RAY a răspuns:

Copii imaturi

| mihai69 a răspuns:

De iubit n-are cum să te iubească după un timp atât de scurt.
Și se poartă așa pentru că e măgar. Faze din astea nu se fac, decât ca să arăți cuiva că chiar nu-ți pasă.

| Andreeush a răspuns:

E un nesimțit.
Trebuia să te anunțe că nu vine.

| alina2k18 a răspuns:

Isi bate joc de tine grav.
Arde-l si tuwinking

| ancaval a răspuns:

Pare indiferent. N-ai să construiești nimic cu genul ăsta de oameni.

| Rux04 a răspuns:

Bună. Așa mi-a făcut și mie cineva acum câțiva ani și nu l-am iertat. Nu există scuză pentru așa ceva. Când nu mai poți ajunge la întâlnire suni și spui că nu mai poți ajunge și motivul. Ține de bun-simț.

| Hannah06 a răspuns:

Nu merita nici sa te gandesti la el.

| Alexandru_Darius_1996 a răspuns:

De iubit nu se pune problema daca v-ati vazut doar de 3 ori.
Eu zic ca este o persoana care nu vrea sa aiba legatura cu tine fiindc daca i-ar fi pasat de tnmacar te ar fi anuntat ca nu vine.
Scuze ca am fost brutal de sincer dar trebuie sa fie cineva asa ca sa te trezesti la realitate