O mana muncita nu merita ala. Daca e sex si asa cand te scoate in oras e semn ca vrea sa te execute silit in pat, n-ai cum sa te atasezi pentru ca el nu va sta vesnic in Romania
Ceva imi spune ca nu voi fi luata foarte in serios cu intrebarea asta care pentru mine e serioasa. Dar apreciez ca ti-ai luat din timp ca sa raspunzi
E ceva foarte complex si greu pentru tine, mai ales ca ai iesit din relatie.
Ce faci, mai traiesti?
Cred ca ar trebui sa faci ce simti.
Doar ca ai grija, e posibil sa te fi indragostit deja iar o intalnire cu el poate sa iti mai starneasca sentimentele.Si nu ar fi ceva rau daca el nu ar fi plecat sau el si-ar dori cu adevarat ceva serios.
Gandeste-te bine si fa ceia ce simti...
Nu vrea ceva serios, stiu clar asta. Adevarul e ca nici eu nu simt ca pot avea o relatie in momentul asta, ar insemna sa o iau de la capat si simt nevoia de o perioada in care vreau pur si simplu sa ma distrez, sa descopar ce imi place, sa cunosc, sa traiesc mai mult si sa ma bucur de viata pentru ca am stat prea mult cu o persoana toxica langa mine.
Te inteleg si este bine ca vrei sa te simt ok doar sa nu faci excese, sau iesind dintr-o relatie de lunga durata sa simti nevoia sa ai din nou un acel cineva langa tine mai mult decat o zi sau seara....nu poti sa controlezi anumite chesti
Te inteleg. Ideea e ca, sunt constienta ca el e temporar, ca are viata lui, si ca mna, nu poate fi vorba de o relatie. Dar cu toate astea ma simt atrasa de el. E ceva la el care imi place si nu pot sa neg asta. Acum, ramane de vazut.
Nu pricep de ce te tot întrebi atâtea. Dacă vine în țară, ieși cu el, iar dacă lucrurile duc la sex, aia e. O să vezi după dacă a fost bine sau nu. E sex, nu operație pe creier, orice s-ar întâmpla, n-are cum să iasă rău.
Sa nu mai zic ca in ultima perioada ne sincronizam perfect ))) Cel putin cu programul de zi cu zi. E asa ciudaat si ma atrage foarte mult! stiu ca nu il iubesc in sensul ala, romantic si cu toate prostiile, dar, chiar nu stiu. E complicat rau ) Nu as vrea sa fac o prostie si sa il pierd ca amic, pentru ca imi pasa de el si e o persoana foarte faina.
anonim_4396 întreabă:
Remusopen întreabă: