| DiannaDi a întrebat:

Am iesit ieri seara cu un tip, la prima intalnire si pana acum, nu m-a cautat. Nu mi-a scris niciun mesaj. Sa inteleg ca nu s-a simtit bine cu mine? Parea ca se simte bine in prezenta mea. Ar fi ok sa il caut eu sau nu? Sau sa mai astept?

8 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Asteapta sa te caute el.

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

Domniţă dragă, părerea mea, e că la fel ca si UNII băieţi, dumneavoastră aveţi un al 6-lea simţ în a vă da seama de tot felul de lucruri legat de băiatul care vă interesează si cu care iesiţi, si dacă părea că se simte bine, probabil aveţi dreptate.

Nu mai aveţi/avem 12-13 ani să credem în mitul "regulei" că 2-3 zile nu o/îl suni ca să nu pari disperat(ă).
Dacă (vorbind din perspectiva unui băiat) îţi place,o suni iar dacă însusi timpul "scurt" e o problemă pentru acea potenţială iubită,at mai bine o lasi.

Din câte observ sunteţi o domniţă ft ft frumoasă,iar din câte am dedus,si psihic si emoţional sunteţi la fel de frumoasă, si orice băiat ar fi norocos să aiba asa iubită dedicată si implicată alături big grinwinking :* big grin< ^_^.

Astfel,sfatul meu,e să vă respectaţi vârsta si nenumăratele calităţi si să asteptaţi dumneavoastră telefonul,să nu-l sunaţi.
Fie e preocupat, fie cugetă la întâlnire, fie mai iese cu altele pentru comparaţie, fie, pur si simplu nu-l interesaţi suficient tongue.

Oricare dintre ele ar fi, eu zic să vă respectaţi în primul rând sexul (e datoria băieţilor să umble după dumneavoastră si pentru a vă trezi interesul si după primele întrevederi) vârsta si nenumăratele calităţiile si să asteptaţi telefonul lui big grin :* big grin< ^_^!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Ar fi ok sa il caut eu? Da.

| relian a răspuns:

Tiai raspuns singura, nu te place, banui ca v-ati gasit pe net, el are telefon cu ecranu spart, la calculator monitorul vede in ceata, asa ca nu tea vazut prea clar.
Cind a venit la intalnire, ioau cazut ochii in pahar, sau in gura, normal sa p[urtat frumos ca asa este civilizat.

Concluzia, nu o sa te mai caute, iar daca il cauti tu, o sa te refuze asa mai pe departe, asa ca stai linistita sa nu te simti ca ai fost refuzata.
Daca te placea, sigur te cauta, asta a doua zi, daca nu chiar atunci noaptea, sa iti trimita o inima, un plamin ceva, bine de astea virtuale vorbesc laughing

| VoidEternal a răspuns:

Tocmai am oferit acest răspuns altcuiva. Ti-l dau și tie:

A trecut o zi. Calm down... O sa îți scrie. Probabil nu vrea sa îți scrie imediat tocmai ca să nu pară "disperat". Mulțumește filmelor pentru asta.

Btw, nu mai suntem în cretacic. Îți place de cineva, scrie-i. Sau ramai cu mândria.

| Sistemulxxl a răspuns:

Asteapta. Iti vine randul o data pe luna.

| DoamnaLalea a răspuns:

Incearca sa ii dai tu un mesaj.

| Georgiana199306 a răspuns:

Bună. Poți sa faci tu primul pas, ca să nu ai regrete ca de ce nu ai făcut asta. Vezi cum evoluează totul. Fii tu însuți, iar dacă si el te place, îți va da semne, dacă nu, nu insista.