Eo nu inteleg de ce naiba o mai iesit cu tine daca aveau prieten
puteau sa spuna ceva sh ele...
in fine... unele fete is ciudate(mare parte)...nici eu nu le inteleg
sa iti zic o chestie: eu nu as schimba Nimic la mine (si nici la nimeni altcineva) pentru un baiat (sau o fata)
Stii.chestia cu mana mi s-a intamplat si mie. Acum o luna. Am iesit cu cineva, iar el m-a luat de mana spunand " nu ai inghetat?" iar eu m.am tras inapoi. Nu din cauza ca aveam prieten.
Nu, nu ar trebui sa fi badaran. Daca vr sa o faci sa plece mai repede, apuc-o de fund. Fi dragut cu ea, vorbiti despre lucruri interesante, intreab-o daca are prieten, si mai ales intreab-o cum ar vrea sa fie tratata intr-o relatie. Este foarte important. Si apoi spune-i ca esti timid. Intreab-o daca poti sa o iei de mana, insa nu grabi lucrurile de la prima intalnire. Poate sarutul ar trebui sa astepte pana la a 3-a sau a 2-a intalnire, depinde cum merge. Important nu este numai aspectul fizic, ci si daca aveti ce vorbi si daca se comporta bine cu tine. Eu una prefer la un baiat sa fie dragut si sa se comporte bine cu mine. Este foarte important acest lucru. Fiindca eu sunt o fire mai "nebuna":d prefer baietii timizi. Polii opusi se atrag. Poate ca ar fi bine sa iesi cu o tipa mai indrazneata.
Uite, fii atent, nu ai facut nici o greseala daca tu le-ai invitat, tu faci primul pas, tu propui sa faceti ceva, deschizi teme interesant. Fetele sunt asa creaturi ca daca tu nu faci primul pas, pai ele gandesc: Aaaaaa, ala nu-i barbat sa faca primul pas, el se asteapta eu sa-l fac. Nu cred ca esti timid odata ce ai iesit cu fete la suc, apropo, nu trebuie sa fii cocalar si manelist ca sa se uite la tine, din contra, fete bune nu se uita la cocalari & manelisti. Fii amabil, iar cand vorbesti cu ele e bine sa vorbesti mai incet, ca atunci cand vb incet, pari mai sigur pe tine, dar nu prea incet ca este foarte grav daca vb incet de tot. Trebuie sa fii relaxat, sa fii sigur pe tine. Apropo, niciodata sa nu mentionezi in fata unei fete de alte fete, sau de fostele tale prietene sau ca stii o tipa care arata beton, etc. Nu suporta . Contuce-te dupa faptul ca: Unei fete sau femei ii pace siguranta. Lor le place sa fie in siguranta si vor sta cu acel baiat care le poate oferi protectie si siguranta. Vai, inca ceva. Niciodata nu lasi o fata sa plateasca atunci cand te scoate ea sau o scoti tu in oras, dar niciodata sa nu o lasi sa scoata un ban din buzunar. In caz ca pune ea mana pe nota, fa tot posibilul sa i-o iei din mana. Bafta.
AlexEjmecheru întreabă: