| GulDan a întrebat:

Am iesit odata intr-un grup de prieteni si o fata cand ma uitam in ochii ei schimba privirea fetei si se uita in alta parte, si se inrosise putin in diferite parti ale feteilaughing oare ma place?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sau se intimideaza repede laughing. Ori nu poate sa sustina priviri. Unii oameni fac asta cu necunoscuti. E oarecum amuzant dar nu inseamna musai ca te place laughing.

| xCrazyGirl a răspuns:

Sigur te placewinking

| Didishorr a răspuns:

Pai vorbeste cu ea, spune-i cuiva sa o faca sa spuna tot si asa afli, iesi cu ea in oras, poate te place, tu o placi? si daca nu, crezi ca ai putea?

| Thesinger1 a răspuns:

Oare?
Daca vrei sa o faci de ras,du-te la ea si prinde-o de fund laughing rolling on the floor
Scuze dar nu m-am putut abtine rolling on the floor
Acum,daca iti place,intra in vorba cu ea,cere-i numarul de telefon, iesiti, te descurci tu.
Dar daca nu vrei sa ai legatura cu ea, imbratiseaza-ti prietena, iubita cand se uita la tine.
Si asa scapi de griji rolling on the floor
Funda?

| loveyouidiot a răspuns:

Chiar daca fetele se uita destul de mult la baiatul de care le place, eu zic sa nu te bazezi pe asta... observa-i comportamentul, felul in care vorbeste cu tine sau poate ai putea afla de la unul din prietenii ei, desi cel mai bine ar fi sa o intrebi direct (asta bineinteles daca si tu simti ceva pentru ea)

| Alyssia a răspuns:

Hey, i'm a girl laughing
Poate ar fi cazul să vezi cel mai sinplu ce să cauți numărul ei, să o suni cu privat cu un prieten și să vă dați drept altcineva așa ea Vă va spune tot, mie așa mi s.a întâmplat ...sau ieși cu ea
O să vezi tu!