La 30 de ani suc? Tot zici că nu te-a abordat niciodată vreo fata, dar tu ai încercat sa abordezi pe vreo fată
de care îți place? Ai inviatat vreo fata în oraș, ai scos-o la întâlnire? Ia-i arat că simți ceva pentru ea? Sa nu te aștepți că vine o fată să-ți zică că vrea să vă căsătoriți, că nu merge așa. Lucrează la tine
Trebuie sa te bagi singur in seama cu fete, nu sa astepti sa se bage ele cu tine in seama. Iesi afara, intra in grupuri noi de oameni, schimba-ti locul de munca, fa activitati noi, hobby-uri noi, calatoreste, mergi la sala. Lucreaza la tine, sa te ajungi cat mai bine din toate punctele de vedere. Crezi ca fetele ar trebui sa sara pe tine? Nu functioneaza asa. Ai incercat vreodata sa abordezi fete? Sa te imprietenesti cu ele? Sa mentii o relatie de prietenie care ar putea ajunge mai mult?
Oricum el nu o sa raspunda, dar sunt curios de o chestie, de unde pana unde idee asta a ta ca daca eu ma duc acum sa abordez pe strada o fata imi va accepta propunerea de a merge sa bem ceva! fa-ma sa inteleg oi fi eu prea cretin si nu stiu
Nimeni nu e cretin! Dar nu zic așa orice fată, de exemplu o colegă, sau o prietena, vorbești cu ea, o ajuți, ii faci mini-cadouri! N-am pomenit nimic de așa orice fată care o vezi pe strada.
Numai incerca fratiorul meu de pe numai stiu ce cont sa dai la o parte realitatea, crede-ma pe terminatul asta nu il ajuta cu absolut nimic, vrei sa pricepi niste conceptii despre dating sau nu e problema ta, numai da tu cotite ca nu tine, cel putin pentru mine, incerci degeaba crede-ma
Da frate, asta e sincer terminat, la 30 sa bei suc? Se mai și plânge. Eu incerc in general sa ii ajut pe toți, dar unii nu sunt de ajutat
Ce treaba o avea sucul ala firar mama lui a dreacului cu faptul ca pana la 30 de ani nu a vrut nicio fata sa iasa cu el, sa ma bata dmz daca iti inteleg logica
30 Mai | ZappyTv69 a întrebat:
Hey TPU. M-am certat cu bunica mea pentru că uneori mă ia valul când sunt supărată și îi mai zic chestii urate. De obicei tot mă bate la cap să mă pregătesc pentru școală cu 2 ore înainte să plecăm și uneori îi spun "marș" sau chestii de-astea
1. Tu ești o puștoaică aflată în liceu care o jignești pe bunica ta spunându-i "marș"?
2. Părinții tăi îți plătesc internetul lună de lună iar tu jignești userii pe TPU?
3. Faptul că un om bea suc ți se pare ceva anormal?
4. Dacă el ar fi băut 3 - 4 halbe de bere cu colegii lui după serviciu era mai bine?
5. Sau dacă ar fi fumat un pachet de țigări la două zile era mai bine?
6. De ce fetelor nu le plac băieții timizi și cuminți?
Ce ai fratele meu? Nu am jignit pe nimeni, și chiar daca aș fii făcut-o este fix problema mea! Iar pentru a avea tu la noapte somn ușor, e și o prietena de clasa a patra pe cont. Eu am 25 de ani, îmi trăiesc așa cum vreau viața așa cum vreau, și chiar mulțumesc că-ți pasă de mine! Și așa încheiem discuția.
Te-ai gandit si pe cine sa ajuti cu sfaturi crede-ma ca daca i-ai vedea ''fatau'' ai realiza ca te lupti cu morile de vant si ca e inutil, du-te si traieste-ti viata nu il mai amagi)
Acum 16 ore | ZappyTv69 a răspuns:
Da frate, asta e sincer terminat, la 30 sa bei suc? Se mai și plânge. Eu incerc in general sa ii ajut pe toți, dar unii nu sunt de ajutat.
TPU este un site in care ne ajutăm reciproc.
Nu inteleg de ce l-ai făcut terminat pe "deanyboyy"...
Nu am început eu cearta. Vei vedea că nu l-am făcut eu prima terminat. Iar dacă la 30 de ani te comporți așa. ești terminat rău.
Cel puțin eu cu el ne plătim internetul din salariul nostru.
Ție, părinții tăi îți plătesc internetul puștoaico.
O zi plăcută să ai și învață să înfrunți singură greutățile vieții.
Anonima17191 întreabă: