Bine, eu sunt un pic mai complexata si vreau sa ma tin un pic mai dep. de ei pentru ca ei vor numa' fete care au haine mulate, e perfect daca poarta si sutien, daca se mai saruta cu ei in scoala sunt in rai ( am 13 ani) nu am avut primul sarut, da nu's urata 1, 70 bruneta slaba, dar problema e ca eu nu am sutienele colegelor(nu port). asta e. gaseste-ti alti prieteni, nu tte mai tine dupa ei, poate o sa vina ei la tine daca te vad indiferenta
Si nici pe mess nu prea vorbesc cu mine, cand plecam de la scoala le spune la celelalte fete ca o sa vorbesca pe mess mai putin mie
Stiu ca e greu dar, inter-o zi cand e pe mess abordeaza-l si dupa cateva mi. de conv. cand nu mai aveti ce vorbi spune-i ceva de genu:"mi-a soptit cineva ca ma placi ii adv? zi sincer fara ischibitii.etc" si daca zice da zii ca-l placi si propune-i sa fiti impreuna daca nu zii ceva de genu "eh.am intrebat si eu. mie mi se pare ca esti dragut" n-ai sa-i zici doar "ahh (((( ce pacat stii mie imi palcea f. tare de tine.sunt disperata...". nu?
Bună.
Și tu de ce nu cauți să-ți faci un cerc de prieteni cu care într-adevăr să poți comunica?
Ești în plus, nu realizezi?
Pa, pa.