anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am in clasa, o fata de care-mi place. Cand i-am spus lucrul asta, mi-a zis ca a vazut, iar eu am intrebat-o daca si ea ma place, dar ea mi-a zis ca are iubit. Ce sa fac acum, avand in vedere ca amandoi ne uitam unul la celalalt.
Va rog sa nu veniti cu mistouri sau alte din astea, vreau doar un sfat

7 răspunsuri:
| Wihox a răspuns:

Ar trebui sa-ti dam toti o imbratisare de consolare big grin trebuie sa meditezi la situatia in liniste, ajuta.

| neutrino a răspuns:

Fata te-a refuzat, ti-a si argumentat chiar daca nu era cazul, asa ca tu trebuie sa-ti schimbi planurile pentru viitor: cauta alta fata.

| Emilian65 a răspuns:

Daca ea are iubit, inseamna ca nu te place si in aceasta situatie trebuie sa renunti la ea si sa-ti gasesti o noua iubita.

| Wøodenpints a răspuns:

Dacă se uită la altul da are prieten, cel mai probabil e o ștoarfă penală. Iar ștoarfele penale umblă cu sighinăi care nu știu multe, da care sunt capabili să-ți frângă coloana pe genunchi.

| pietrean a răspuns:

Ce legatura are faptul ca va uitati unul la altul? Ea ti-a spus in fata ca are un iubit si atunci, logic, trebuie sa intelegi, ca...ti-a dat cu flit!
Ce era asa greu de inteles?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Parca era la moda ''facebook'' ce va tot cct-ati atata pe voi, scuza-mi limbajul. Serios vorbind nu inteleg de ce nu ii spui vezi ce se va intampla nu sunt de accord cu relatiile din clasa sau scoala dar e okay daca va intelegeti si nu ai alta sansa. Vorbeste-i singura solutie.happy

| DenyX13 a răspuns:

1. Ar fi putut minti ca sa para inabordabila.
2. Lasa fata in pace!