Prima data trebuie sa " pregatesti terenul", cum se spune.
cel mai bine ar fi sa ii dai de inteles ca vrei sa fii cu ea. de exemplu : poti sa ii zambesti, sa o privesti, sa o imbratisezi cand ai ocazia, sa intri in vorba cat mai mult posibil; este posibil sa iti raspunda si ea inapoi, sau nu. Daca e timida, probabil ca nu o sa iti raspunda, dar o sa astepte de la tine semne vizibile ca sa fie sigura ca o placi. atunci cand esti singur cu ea, incearca sa vorbesti pe tema acesta, si totul o sa decurga de la sine. iar daca nu ai curajul sa vorbesti deschis cu ea, intreaba o prietena comuna, in care ai incredere daca simte fata respectia ceva pentru tine. iar in legatura cu "problema " ta, ca nu ai mai avut prietena niciodata, nu conteaza asta, pentru fiecare lucru este un inceput, si lucrurile o sa decurga de la sine. In cazul unui refuz, nu trebuie sa te dezamagesti, sa ii spui ca vrei sa ramaneti prieteni si sigur o sa accepte. Daca te hotarasti ca vrei sa faci primul pas, nu uita, cu delicatete si din inima.
succes!
Chiar daca nu ai mai avu prietena nu e ceva de speriat bine daca fata nu e cumva o luptatoare{glm}dc nu o iei undeva unde esunteti doar voi doi si ii spui ca o iubesti dar o mai rogi sa nu se supere pe tine si sa fiti prieteni in continuare
Hey, nu risti nu castigi
La inceput dai de inteles ca o placi. Zambestei mereu, privesteo, comporta-te super cu ea, bla bla bla... Si apoi o sa ii spui, ca sa nu o iei pe nepregatite. Daca te refuza nu e un capat de lume, fii sigur ca veti ramane prieteni si incercarea moarte n-are.
Daca accepta nu trebuie sa faci mare lucru, doar "ce iti dicteaza inima"
Vi se urca hormonii la cap de mici...Primdata : "Imi place de o fata", " Am penisul de 15 centimetrii e normal?" "Am facut sex si nu a fost bine... vai sunt gay?"
Jucativa sotron sau x/0.
beausingurlamasamea întreabă: