Nu ai de unde sa stii niciodata. Ar trebui sa vorbesti cu el, pentru ca asa nu vei afla niciodata ce simte el cu adevarat. Vorbeste cu el, fata in fata eventual.
Sa inteleg ca ai si colegi care te injura?
Va trebui sa observi daca baiatul asta se comporta asa numai cu tine sau si cu alte fete. Daca,doar cu tine e asa,atunci te place si poti sa incepi si tu sa-i dai semne de simpatie,sa-l privesti, sa-i zambesti, sa vorbesti mai mult cu el...
Succes.
Imi place ordinea in care ai expus ceea ce se intampla intre voi si stau sa ma intreb daca azi, faptul ca nu te injura o persoana, e echivalentul comportamentului frumos Evoluam, numai eu raman in urma!
Procedeaza cum te duce inima, draga mea! Daca iti place, let it be, daca nu, run, Lola, run!
Nu il intreba direct ce simte, pentru ca o sa il intimidezi.El sigur te place, asa fac toti baietii cand plac pe cineva. Mergi la el intr-o pauza si pupa-l pe obraz asa din senin, apoi invita-l tu pe el afara.
Sunt inb aceiasi situatie si cei de aici dau multe sfaturi.ei bine pentru ei e usor sa scrie niste sfaturi dar ca sa le aplicam e mult mai dificil.tu ce crezi inuyasha14?
beausingurlamasamea întreabă: