| spex a întrebat:

Am in scoala o fata. ea ma uraste eu o plac. si in ultinu' timp am stat foarte aproape de ea. i-am sp daca vrea sa se comb cu mine si ea a sp ca "ma mai gandesc". acum prin scoala se aude ca si cum eu as fi cu alta si ea s-a suparat. dar eu tot o plac.imi sp ce trebuie sa fac? dau FUNDA!

Răspuns Câştigător
| ewygirl a răspuns:

Hmm.Nu cred ca te uraste, din contra.Doar ca se lasa greu si face pe tafnoasa big grin (Nu ai auzit de vorba "Cei ce se urasc de fapt se iubesc?").Iar faptul ca s-a suparat din cauza acelei barfe denota faptul ca insemni ceva pentru ea si e geloasa.Ce trebuie sa faci?
Pai.Sa ii acorzi o atentie mai speciala, sa ii deschizi usa cand intra in clasa/scoala.Sa o inviti sa va faceti temele impreuna laughing sau sa o inviti la un suc, la o plimbare in parc sau la o prajitura. Ofera-i cand ai ocazia cate o floricica, o ciocolatica(nimicuri din acestea. mici atentii).

5 răspunsuri:
| AlinaaAli a răspuns:

Sau thinking esista o varianta putin mai directa! ii spui pe mess tot ce simti sau ii trimiti un mesaj! nu e asa greu! si ar fi bine sa "actionezi" repede pana nu ti-o ia altul inainte!

| AlinaaAli a răspuns:

Aaaa si sa nu uiti. dupa ce ii marturisesti pe mess-u' vietii tot ce simti, invit-o si la un suculetzhee hee dar sa fie in aceeasi zi, asa o sa poti sa ii explici live tot si poate ii si furi inimioara atunci :X

| Elena1234456 a răspuns:

Vorbeste cu ea si spune-i ca nu esti cu fata respectiva.

| laury4ever a răspuns:

Daca a stat de vorba cu tine si ti-a raspuns cu `ma mai gandesc` e clar ca nu te uraste. si daca te-ar uri sa stii ca de la ura la iubire e doar un simplu pas. Daca intr-adevar iti place de ea poarta o discutie in legatura cu ceea ce se vb in scoala despre tine. Ii poti spune m-ai vazut tu pe mine cu alta? as vrea sa fiu vazut dar doar cu tinelove struck Mult succesc! sper sa o cuceresti! Comunicarea este cheia!

| blondutzata a răspuns:

Te iubeste dar daca se ia de barfe covingeo daca nu o poti covinge nu se lasa iubita