| raulrott a întrebat:

Am inceput anul la un alt liceu si din primele zile am pus ochii pe o fata. Am surprins-o de cateva ori uitandu-se la mine, odata a venit si s-a asezat la mine pe banca si in timp ce vorbeam mi-a mangaiat barba si a zis ca ii place cum se simte. Ceva sfaturi cum as putea sa ma apropii de ea si sa vorbim mai mult? Ma simt din ce in ce mai prost ca trece anul si nu fac nimic. Ea e genul foarte comunicativa si iese mereu din clasa in pauze, mi-e naspa sa ies dupa ea si sa o opresc, am impresia ca as incurca-o. Cel mai detaliat raspuns despre cum sa procedez primeste funda.

Răspuns Apreciat de Editori
| Tentacle111 a răspuns:

In primul rand, ar trebuie sa te pregatesti pentru ambele sfarsituri, in caz de orice (asta pentru ca exista fete care doar se joaca cu tine). Acum, de ce sa o incurci? Nu te mai gandi atat de mult si baga-te in seama. Cu cat trece mai mult timp, cu atat mai greu o sa fie. Du-te si tu la ea la banca, intreab-o ce face, fa-o sa rada, orice (daca nu reusesti poate nu va potriviti, si doar iti place cum arata, fizic). Daca o vezi suparata sau abatuta, intreab-o daca e in regula etc. Cu toate astea, trebuie sa ai grija sa nu te considere doar un prieten. Iar in final, ar trebui sa ii spui cat mai repede ca o placi. Daca zice si ea la fel, ai noroc, daca nu, razi si treci mai departe, pentru ca printesa ta se afla in alt castel.winking