Stii ca opusul iubirii nu e ura, ci apatia? Astfel, poti sa iubesti si sa urasti pe cineva in acelasi timp.
Spun asta pentru ca eu de exemplu, oricat de indragostit as fi de tine, nu as putea sa te iert daca te-ai culcat cu altul, orice ai face ca sa ma impaci dupa aceea. Daca si el o fi construit dintr-un aluat similar, e posibil sa nu te poata ierta, desi te iubeste.
O fi gay habar nu am,dal la jalea,iama pe mine,is mai bun ca ala,eu vin imediat daca ma chemi
Cum de stai atat timp,doara pe net sau telefon,trage femeia de el si el nu-i curios.
Ori nu te palce,ori are probleme sexuale,no avea scula,mai stii,orice este posibil.
Ai spus ca v-ati traso doara la telefon,deci fara camera,asa ca omu se gandeste,vine fata nu am cu ce sa o rezolv
Povestesa ca sia trasi si el cu fosta,aia suna a poveste numa,na tras ala nimic numanui,te asigur. Spune-i sa iti aratwe poze,sau video cand sia traso,ori stii ce? Spune-i ca vrei sa o faceti online la camera,asa vezi ce o sa zica
Cauta sa afli ce problema are, sigur are ceva probleme.Ce nu pricep este ce tot insisti tu asa de mult.
Daca esti draguta, esti tanara si nelinistita, pa si la gara, altul, is barbati balamuc.
"PROBLEMA ESTE
Cum sa iubesti pe cineva si sa faci atatea lucruri DAR sa NU doresti s-o intalnesti? (Spune ca vrea dar NU poate)"
Iar scuza ta pentru care nu te duci la el care e?
L-am intrebat daca vrea, si ce ar face daca i-as face o vizita surpriza, a spus ca nu e pregatit sa ma vada
De ce ai vrea sa mergi la un om care nu vrea sa te intalneasca?
A spus ca daca as trece peste cuvantul lui i-as arata ca sentimentele lui nu conteaza si automat n-as tine cont de parerea lui etc.