Se pot iubi, si foarte mult.Baietii "rai" atrag fetele "cuminti" ca un magnet,tocmai pentru ca ele sunt sigure ca l-ar putea schimba.
Si,daca se iubesc,intr-adevar,baiatul se schimba de dragul ei,devine de nerecunoscut si e si foarte mandru de asta!
Din nefericire,insa,cele mai multe fete "cuminti" rateaza in incercarea lor de a se face iubite de baietii "rai",de aici suferintele si lacrimile fara sfarsit.
Cazurile fericite sunt rare.Dar, acolo intr-adevar exista dragoste, nu jumatati de masura.
Da, se poate indragostii.Consecince? Poate ca singura consecinta ar fi muuulta iubire.
Orice " baiat rau " are un punct sensibil iar daca fata il gaseste atunci da.este posibila o dragoste adevarata .consecinte? mmm... poate o sa se schimbe el
Consecinte? Iti zic eu : fata o sa sufere ...mult chiar!
Pentru ca el oricat de mult ar iubi-o nu ar reusi sa nu faaca toate porcariile de "baiat rau" pe care le facea inainte!
Da,se poate indragosti...Asa a fost si in cazul meu.El era baiatul rau si eu fata cuminte...sintem de 1 an impreuna si totul e ok!)))
Da se poate cu multa rabdare si antelegere chiar se poate ati spun chiar din propia experienta.Dar, numai eu stiu cat am tras d ell sa-l aduc pe calea cea buna.Totul depinde de fata, si la cat este dispusa sa ierte si sa anteleaga baiatul rau
anonim_4396 întreabă: