Te inteleg perfect.Si eu m-am schimbat mult datorita mistourilor.Am zambit cand am vazut ce ai scris.Multi vor sa se sinucida, nu sa ii omoare pe aia care i-au adus in halul ala.
Tot de pe la 13 ani beau.De fumat m-am apucat la 16, acu' am 17.
Tot la 16 m-am gandit sa ma sinucid.
Incearca sa scapi de gandurile acelea.Ingrijoreaza-te cand te trezesti ca vrei cu adevarat sa o faci, adica nu doar ca te gandesti la asta, intelegi tu.
Nu te gandi ca esti nebuna.Cine iti spune asta? Aia "normali", normal insemnand "asa cum trebuie", adica fara definitie? Vrei sa te razbuni, stai linistita, esti in regula, n-ai omorat pe nimeni.E vina proastei aleia ca te-a enervat.Ai fi batut-o daca nu iti facea ceva, asa, de nebuna? Nu, deci esti ok.
Gandeste-te de la cap la coada.Cum vrei sa ajungi, ce trebuie sa faci ca sa ajungi asta? Du-te asa pana unde esti acum si vezi ce trebuie sa faci si ce sa nu faci ca sa reusesti.
Acu' ceva timp mi-am promis ca pun mana pe un pistol si ma intorc la tiganu ala care si-a batut joc de mine si m-a facut de ras in fata celor de fata.Nu cred ca ma mai recunoaste, da' cand il vad imi striga o voce in cap(la figurat) "trimite-i un "cadou" de la Kent".Si mie imi vine sa ma razbun pe o gramada de lume.
Maica-mea mi-a spus cand a aflat ca vreau sa impusc pe cineva ca sunt un ciudat, ca sunt rupt de realitate.Nu,sunt doar plin de ura si sunt un om capabil sa raneasca. Daca nu accepta asta ea e rupta de realitate.
Daca nu reusesti sa gasesti o solutie...ignora.Alege singura ce vrei sa faci ca sa fii fericita si fa-o fara griji.
Imi pare rau de tine.
Problema se poate rezolva
Trebuie sa ai curaj si sa mergi la mama ta sa ii spui ca ai.nevoie de un.psiholog.
Trebuie sa fi mutata la.alta scoala...
Caută un psiholog bun să te lămurească de ce nu e bine să rămâi pe calea asta.
Oricum, ca un prim sfat: cu cât ești mai puțin educat/ă, cu atât mai mulți vor râde de tine. (și pe bună dreptate) Așa că fă tot posibilul să înveți bine, să ieși din cocina aia și să la dai clasă la toți fraierii care azi râd de tine.
Pai ai o mare problema, du-te de manuta cu ai tai la un psiholog! Si renunta la alcool si fumat, tine de tine din moment ce nu s-a instalat dependenta cronica.
Eu inteleg nevoia ta de liniste dar nu inteleg de ce, dintre toate lucrurile, te-ai orientat catre fumat si alcool.De ce ma rog nu te-ai apucat de vreun sport sau ceva?
Anyway nu stiu de ce mama ta iti vorbeste asa, poate ai jignit-o, suparat-o etc.Still ar fi mult mai bine din partea ei sa incerce sa te aduca inapoi pe linia de plutire.
Asta cu gandurile sadice nu mi se pare o problema.Nu cred ca exista om care nu sa fi avut macar o data, intr-un moment de disperare, dorinta de a omori pe cineva.Dorinta ta de "a-i omori" vine din faptul ca si-au batut joc de tine si pun pariu ca nu ai avut pe cineva care sa te ajute in momente ca acestea.Nu e ca si cum te-ai trezit intr-o zi si pac vrei sa omori pe cineva care nu ti-a facut nimic si nici macar nu il cunosti.Parerea mea e ca tu nu mai poti face fata presiunii.
Asta cu omorul e doar asa un gand de trecere.Ar fi de-ajuns o bataie ca sa ii sperie putin si sa se linisteasca.
PSe fiecare data cand vad un criminal, pedofil sau alte tertipuri care degradeaza societatea, fiind constienti de lucrul asta, imi imaginez cum ii omor cu mainile mele.
Calmeaza-te, gandeste ca doar nu te cobori ca ei, tu ar trebui sa urci mai departe, cere-ti scuze fata de diriginte, lasa-te de baut si fumat si nu-i asculta pe ceilalti cu phisologi lor. Cere-ti scuze de la mama ta ca doar te va ierta ca doar ai iesit din ea. Pe colegii lasa-i sa-si bata joc de tine, nu-i asculta ca doar nu te cobora la statul lor de prosti.
Calmeaza-te si revin-o-ti la normal, priveste filme siropoase...imi dau si eu cu parerea
Na7uraL întreabă: